Eşi sigara içti diye ormanda bağlayıp beyzbol sopasıyla belini kırdı

Eşi sigara içti diye ormanda bağlayıp beyzbol sopasıyla belini kırdı

Sigara içtiği gerekçesiyle eşi tarafından ormana götürülüp elleri bağlanan ve ardından beyzbol sopasıyla beli kırılan Havva Pınar D., yaşadığı korku nedeniyle evinden dışarı çıkamaz hale geldi. Cani kocasından boşanan kadın, karakol ziyaretinde eski eşinin silahlı saldırısına uğradı.

Sultangazi'de yaşayan 24 yaşındaki Havva Pınar D., yaklaşık dört yıl önce tanıştığı ve 2021 yılında evlendiği Oğuzhan K. ile yaşadığı şiddetli ilişki nedeniyle boşanma kararı aldı.

Evlilikleri süresince birçok kez şiddet gören Havva Pınar D., evini terk etti. Pınar tehditler yüzünden geri dönmek zorunda kaldı. Şiddetin artması üzerine boşanma kararı alan Havva Pınar D., boşanmadan sonra da tehditlerin devam ettiğini belirtti. Geçen yıl, Oğuzhan K.'nın abisini silahla yaraladığı ve tehditlere devam ettiği öne sürüldü.

y.jpg

KARAKOL ÇIKIŞI ESKİ EŞİNİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRADI

Son olarak, geçtiğimiz hafta Havva Pınar D. ve ailesi, karakoldan çıkıp eve dönmek üzereyken silahlı saldırıya uğradı. Neyse ki, saldırıda kimse yaralanmadı ve saldırgan olay yerinden kaçtı. Polis, Oğuzhan K.'yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

81395.webp

Havva Pınar D., sigara içtiği için yaşadığı şiddeti şu şekilde anlattı:

"Sigara içtiğim için beni Şamlar Ormanı'na götürdü. Ellerimi bağladı ve belimi beyzbol sopasıyla kırdı. Hastaneye götürdü ve ATV’den düşme olduğunu söyledi, ama gerçekte belime defalarca vurdu." Ayrıca, boşandıktan sonra eski eşinin aile üyelerine de tehdit mesajları gönderdiğini ve yeniden şiddet gördüğünü belirtti.

640xauto-003.webp

KORKUDAN DIŞARI ÇIKAMAZ OLDU

Havva Pınar D., çocuğunu göremediğini ve korkudan dışarı çıkamadığını dile getirerek, "Çocuğumu dört haftadır göremiyorum. En kısa zamanda çocuğumu almak ve eski eşimin yakalanmasını istiyorum. Hiçbir kadın böyle bir muameleyi hak etmiyor" dedi.

81395-1.webp

Son olarak, karakoldan çıktıktan sonra eski eşinin kendisini sürekli aradığını ve karşıdan ateş açtığını belirten Havva Pınar D., devlet yetkililerinden yardım istedi.

p-001.jpg

pop.jpg

ttr.jpg