Eşini bağlayıp işkence çektirmişti. İfadesi kan dondurdu

Eşini bağlayıp işkence çektirmişti. İfadesi kan dondurdu

Muğla'da eşini boynu ve ayaklarından bağlayarak darbettiği gerekçesiyle tutuklanan S.B.'nin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde eşine nasıl işkence yaptığını ayrıntılarıyla anlatan cani koca, "karşısına geçip sigara yakarak acı çekmesini izledim" dedi.

Muğla'da son günlerde gündemi sarsan olayın detayları gün yüzüne çıktı. Eşini boynu ve ayaklarından bağlayarak darbettiği gerekçesiyle tutuklanan S.B.'nin ifadesi kan dondurdu. S.B., ifadesinde, "Eşimin bana 'çingene' demesi beni çok öfkelendirdi. Onu bağladıktan sonra karşısına geçip sigara içerek acı çekmesini izledim. Yemek ve su talep etti, fakat vermedim" şeklinde konuştu.

Köyceğiz Jandarma Komutanlığı ekipleri, Toparlar Mahallesi'nden 19 Temmuz'da Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden gelen ihbar üzerine harekete geçti. Adrese gelen ekipler, M.B.'yi (71) evin salonunda boynundan ve ayaklarından iple bağlı şekilde darbedilmiş olarak buldu. Hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen M.B., eşinden şikayetçi oldu.

0x0-1721727676460.webp

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla S.B. (50) gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.B., 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Tehdit' ve 'Kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

'YÜZÜNE 3 DEFA TOKAT ATTIM... ACI ÇEKMESİNİ İZLEDİM'

S. B.'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. B., ifadesinde evdeyken eşi M.B.'ın ilaçlarını sakladığını gördüğünü belirterek, "İlaçlarımı vermesini istedim. 'Çingene' diyerek hakaret etti ve ilaçlarımı vermemekte direndi. Bunun üzerine sinirlendim. M.'in yüzüne 3 defa tokat attım. Evin alt katında bulunan salon bölümündeki kanepenin üzerine oturtup içinde bulunan ip ve kabloları birleştirerek boynundan ve ayaklarından bağladım. İpleri kaçmaması için bir kısmını para kasasına diğer kısmını ise üst kat merdivenlerine bağladım. 'Çingene' demesi çok sinirlendirmişti. Onu bağladıktan sonra karşısına geçip sigara yakarak acı çekmesini izledim. Yemek ve su istedi, vermedim. Sigara istedi, sigara da vermeyip içtiğim sigaranın izmaritini önüne atarak izledim" dedi.

0x0-1721727496224.webp

'PİŞMAN DEĞİLİM'

Eşini bağladıktan yarım saat sonra evden ayrıldığını dile getiren B., "Geri döndüğümde jandarma personeli evimin önüne gelmişti. Ben balkondayken telefonundaki uygulama ile kolluk kuvvetlerinden yardım istemiş. Yapmış olduğum eylemlerden dolayı pişman değilim. M.'e 'Seni öldüreceğim' diyerek herhangi bir tehditte bulunmadım. Üzerime atılı 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'Yaralama' suçlarını kabul ediyorum. Eşim M.'in beni çok bunaltması ve sinirlendirmesi sebebiyle olay yaşanmıştır. Bu nedenle pişman değilim" diye konuştu.