Evden çık büyüsü. Çukurun içindekiler tüyler ürpertti

Evden çık büyüsü. Çukurun içindekiler tüyler ürpertti

Nevşehir'de ev sahibi ile kiracı arasında görülmemiş bir olay yaşandı. Ev sahibi ile kiracı arasındaki kavgayı ayırmaya giden ekipler gördükleri karşısında neye uğradığına şaşırdı.

Yeni ev sahipleri, kiracılarının fotoğraflarını ve kemikleri çukura atmakla kalmayıp, aynı zamanda define aramak için bahçede derin bir kuyu kazdıkları tespit edildi. O görüntüler resmen tüyler ürperti.

88.jpg

KİRACILARA AİT FOTOĞRAF VE KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Hazine aramak için kaçak kazı yaptıkları evden kiracıyı çıkartmak isteyen yeni ev sahiplerinin yaptığı büyüyü, jandarma ekipleri ortaya çıkardı. Foseptik çukurunda kiracılara ait fotoğraflar ve kemik parçaları bulundu.

640xauto-006.webp

DEFİNE İÇİN KİRACILARINA BÜYÜ YAPMIŞLAR

Olay, dün akşam saatlerinde Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde gerçekleşti. İddiaya göre, kaçak define aramak amacıyla bir evi satın alan şahıslar, evdeki kiracıyı çıkarmak istedi. Kiracılar çıkmayı reddedince tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga ihbarı üzerine köye gelen Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde başka bir şok edici durumla karşılaştı.

8i8.jpg

BÜYÜ YAPIP FOSEPTİK ÇUKURUNA ATMIŞLAR

Yeni ev sahibinden şikayetçi olan Servet D., birkaç gün önce yeni ev sahiplerinin foseptik çukuruna bir şeyler attığını söyledi. Jandarma ekipleri, çukurda kiracıların fotoğraflarının ve hayvan kemiklerinin bulunduğunu tespit etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yeni ev sahiplerinin kiracıları çıkarmak için büyü yaptığı anlaşıldı.

-003.jpg

DEFİNE AVI İÇİN KUYU KAZMIŞLAR

Jandarma ekipleri, evin bahçesinde yaklaşık 30 metre derinliğinde bir çukur keşfetti. Yapılan araştırmada, yeni ev sahiplerinin bu evi define aramak amacıyla satın aldıkları ortaya çıktı. Jandarma, evi satın alan bir kişi ile define arayan bir başka kişiyi gözaltına aldı.

u8-001.jpg

FOSEPTİK ÇUKUR NEDİR?

Foseptik, genellikle yer altına yapılan ve atık suların biriktirildiği bir tür tank veya çukur anlamına gelir. Bu çukur, özellikle kanalizasyon sistemi olmayan yerlerde kullanılır ve evsel atık suların biriktirilip, bir süre sonra boşaltılması veya doğal yollarla ayrışması amacıyla yapılır. Foseptik sistemler, katı ve sıvı atıkların ayrılmasını sağlar ve sıvı atıklar yer altına sızarak doğal bir şekilde filtre edilirken, katı atıklar çukurda birikir ve düzenli aralıklarla temizlenir.