Seçil Erzan ve Bahar Candan koğuşta kavga etti! Revire kaldırıldı

Seçil Erzan ve Bahar Candan koğuşta kavga etti!  Revire kaldırıldı

Dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu bulunan Seçil Erzan ile suç örgütü paralarını aklama suçlamasıyla yargılanan Bahar Candan, cezaevinde aynı koğuşta kalıyor. Erzan ile arasında kavga çıkan Bahar Candan’ın sinir krizi geçirerek revire kaldırıldığı öğrenildi.

Marmara Cezaevi'nde bulunan 9. Koğuş'ta kalan Bahar Candan ve bankacı Seçil Erzan, Nihal Candan'ın tahliyesinden sonra yalnız kaldılar.

4b17d90b-0506-4baf-a9e9-3ae23aac800b.jpg

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre, Nihal Candan'ın ayrılmasının ardından Bahar Candan'ın psikolojisi bozuldu ve koğuş arkadaşı Seçil Erzan ile kavga etti.

640xauto-001.webp

İKİLİ ARASINDA AĞIR HAKARETLER VE TARTIŞMA YAŞANDI

İddiaya göre, Bahar Candan ile daha önce iyi ilişkileri olan Seçil Erzan arasında sözlü atışmalar yaşandı ve durum ağır hakaretlere kadar vardı. Bahar Candan, Seçil Erzan'a "Dolandırıcı" diyerek saldırdı ve bu durum Seçil Erzan'ın "Sen de aynı suçtan buradasın" şeklinde cevap vermesiyle sinir krizi geçirmesine neden oldu.

bahar-candan-1712414912.jpg

TUTANAK TUTULDU

Her ikisi de revire götürüldü ve avukatları koğuşlarının ayrılması için talepte bulundu. Önce ikiliyi sakinleştiren memurlar, ardından Erzan’ın şikayeti üzerine tutanak tuttu.

bahar-nihal-candan.webp

SIK SIK UYARI ALIYOR

Ayrıca, Nihal Candan'ın sağlık nedenleriyle cezaevinden tahliye edilmesinden sonra Bahar Candan'ın sürekli olarak Seçil Erzan ile tartıştığı için cezaevi yönetiminden sık sık uyarı aldığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU

" Sazan Sarmalı" adı verilen soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, "suç örgütüne üye olma" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla gözaltına alınıp ardından cezaevine gönderilmişti.

NİHAL CDANDAN TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Nihal Candan’ın yeme alışkanlığının bozulmasıyla birlikte "anoreksiya" hastalığına yakalanarak 37 kiloya düşen Candan'ın sağlık sorunlarının olduğu nedeniyle tahliye edilmişti.

İlgili Haberler