Galatasaray - Trencin maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

Galatasaray - Trencin maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

Galatasaray, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya'nın Trencin takımıyla maç yapacağı belli oldu.

D-Smart ve D-Smart GO, Galatasaray'ın Slovakya takımı Trencin ile yapacağı maçı canlı yayınlayacaklarını duyurdu. Galatasaray, Avusturya'da sezon hazırlıklarını sürdürürken, üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Önceki maçlarda LASK Linz'e 3-2 yenilen ve Fortuna Düsseldorf'a 5-2 mağlup olan Galatasaray, 18 Temmuz saat 20.30'da Trencin ile karşılaşacak. Trencin, Slovakya'nın Superliga adlı en üst düzey futbol ligi takımlarından biri olarak biliniyor.

Galatasaray'ın kamp kadrosunda bulunan isimler arasında Kerem Demirbay ve Dries Mertens'in yanı sıra Fernando Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Mauro Icardi, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı ve Berk Balaban yer aldı.

Saat 19.00'da başlayacak özel yayında, Aykut Aydın, Cem Yılmaz ve Semih Sezerli, izleyicileri maça hazırlarken, Damla Uğurtürk ve Serhan Türk Avusturya'daki Raiffeisen Arena'dan canlı bağlantılar ve özel röportajlarla maç öncesi hazırlıkları aktaracaktır.

Okan Buruk'un yönetimindeki Galatasaray, Trencin maçını takip edecek. Berke Kosova maçı anlatırken, Orhan Uluca ise yorumlarıyla izleyicilere aktaracak. "Maçın Ardından" programında Galatasaray'ın performansı ve kamp süreci detaylı bir şekilde değerlendirilecektir.