Her hareketi olay olan Tuğba Ekinci'den ağızları açık bırakan Serenay Sarıkaya iddiası! Hangi ünlü ismin gizli aşkı

Her hareketi olay olan Tuğba Ekinci'den ağızları açık bırakan Serenay Sarıkaya iddiası! Hangi ünlü ismin gizli aşkı

Son zamanlarda Mert Demir ile yaşadığı ilişkiyle gündemde olan Serenay Sarıkaya hakkında Tuğba Ekinci'den şaşırtıcı bir iddia geldi. Ekinci, "Serenay Sarıkaya, Ahmet Kural'ın eski kız arkadaşıydı" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cem Yılmaz, Çağatay Ulusoy ve Kerem Bürsin gibi ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle adı anılan Serenay Sarıkaya, şu sıralar Mert Demir ile bir aşk yaşıyor.

Bazılarına göre bu ilişkinin reklam amaçlı olduğunu düşünenler var, ancak güzel oyuncu bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyor. Öte yandan, Sarıkaya hakkındaki iddialar ardı arkası kesilmiyor.

6650745e09897234.webp

BİR DÖNEM AHMET KURAL İLE...

Tuğba Ekinci, katıldığı bir programda Serenay Sarıkaya ile ilgili şimdiye kadar duyulmamış bir iddiada bulundu. Ekinci'nin iddiasına göre, Serenay Sarıkaya bir dönem Ahmet Kural ile ilişki yaşamış.

640xauto.webp

"BİLDİĞİN KAÇMIŞ AHMET..."

"Kimse bilmiyor bunu. Kısa bir flörtleri oldu. Ahmet de benim çok yakın arkadaşım" diyerek söze başlayan Tuğba Ekinci, Serenay Sarıkaya'nın o zamanlar 17 yaşında olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

1378196.webp

'Tuğba' dedi, 'Bodrum'a gittik, ilişkimiz bitti' dedi. Neden diye sordum, 'Her köşede magazincilerle konuşmak istedi, benimle haber yapmak istedi. Ben de kaçtım geldim' dedi. Bildiğin kaçmış Ahmet yani. Ahmet o zaman popülerdi. Serenay'ın basına olan ilgisi yüzünden Ahmet kaçtı. Serenay hep böyle biri oldu, yani basını doğru kullanan."

uu-001.jpg

s-ed30a6af3e9c95aa09291789af30a26a6dfc58ba.webp

İlgili Haberler