İstanbullular dikkat! Metro seferlerine yeni düzenleme

İstanbullular dikkat! Metro seferlerine yeni düzenleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Metro İstanbul AŞ, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılacak konserler ve Yenikapı Festival Park Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek 3. İstanbul Festivali'ne katılanlar için metro seferlerini uzatma kararı aldı.

Metro İstanbul AŞ, İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek konserler nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki sefer saatlerini hafta içi 00.30'a kadar uzattı.

Ayrıca, 2-18 Ağustos tarihleri arasında Yenikapı Festival Park Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek 3. İstanbul Festivali için de M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı Bağcılar, M2 Yenikapı-Hacıosman, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Samandıra, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarında seferler 00.30'a kadar devam edecek.

Gece metrosu uygulaması hafta sonları 7 metro hattında 66 saat kesintisiz hizmet vererek 2023 yılı boyunca toplam 2 milyon 991 bin 33 yolcu taşıdı. İstanbullular, gece metrosu uygulamasından faydalanmaya devam edebilecek.