İYİ Parti Afyonkarahisar'da. Kamp başladı

İYİ Parti Afyonkarahisar'da. Kamp başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Afyonkarahisar'da düzenlediği değerlendirme kampında önemli açıklamalarda bulundu.

Kampın açılışında konuşan Dervişoğlu, sadece kurultay yapmakla veya parti kurullarını değiştirmekle milletin verdiği mesajın tam olarak karşılanamayacağını belirtti. "Seçimlerde aldığımız işaretlerin istişaresini yapmak zorundayız. Bizi kuran millet iradesinin özünde istişarenin yattığını hep hatırlamak zorundayız. O işaretleri sözlere, sözleri de yaşama geçirmek zorundayız." diye konuştu.

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar kampı başladı: Yerel seçim sonuçları ve istifalar değerlendirilecek - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Dervişoğlu, yapacaklarını millete anlatma ve önerdikleri yolun en iyi seçenek olduğunu gösterme zorunluluğu taşıdıklarını ifade etti. "O yolun sonunda da umudun gerçeğe dönüşeceğini Türk milletine ispat etmek zorundayız. Onun önce teveccühüne mazhar olmak sonra da oyunu ve rızasını almak zorundayız. Çünkü biz, Türkiye'nin yangınını söndürmek zorundayız." dedi.

Dervişoğlu, eski resimleri bir kenara bırakıp aynaya bakmanın ve birbirlerine ayna tutmanın önemine değinerek, "Ancak tüm bunlardan önce eski resimleri bir kenara bırakıp, aynaya bakmak durumundayız. Birbirimize ayna tutmak zorundayız." ifadelerini kullandı.