Japon klima devi Türkiye’ye özel indirime gitti

Japon klima devi Türkiye’ye özel indirime gitti

Eğer sıcaklardan bunaldıysanız tam da size göre bir haberimiz var. Japon klima devi Daikin Türkiye’ye özel bir indirime gitti. İşte detaylar.

Son günlerde yurt genelinde artan hava sıcaklıkları, klimasız ortamlarda kalmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Bir süredir esen sert rüzgarlar sayesinde hissedilmeyen sıcaklıklar, rüzgarların kesilmesiyle daha da etkili oldu. Tam da bu dönemde, Japon klima devi Daikin'den güzel bir haber geldi. Daikin, Türkiye pazarına özel olarak ürettiği Kaira klima modellerinde harika fırsatlar sunuyor.

untitled-1-y8ya-cover.webp

Piyasa ortalamasının hayli altında fiyatlarla satılan Kaira klima modeli, A sınıfı enerji seviyesiyle faturanızda sizi üzmeyen bir tüketim sunuyor. 9.000 BTU gücündeki klima, kapılar açık halde üç odayı uzun süre serinletebiliyor. Üstelik bu klimanın inverter ve Wi-Fi özellikleri de bulunuyor. Wi-Fi sayesinde klimanızı telefonunuzdan uzaktan kontrol edebilirsiniz.

Ücretsiz montaj hizmeti ile satılan Kaira klima, Daikin Türkiye ekibi tarafından kısa sürede dilediğiniz yere kuruluyor. Sıcaklarda rahat bir nefes almak ve uykusuz gecelere son vermek istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın.