Jose Mourinho Benzema’yı aradı. Fenerbahçe’ye geliyor

Jose Mourinho Benzema’yı aradı. Fenerbahçe’ye geliyor

Jose Mourinho'nun devreye girmesiyle Fenerbahçe'nin forvet hattını güçlendirmek için Karim Benzema'nın Fenerbahçe için bavullarını topladığı söylentileri dolaşıyor.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun etkisi giderek artıyor. Portekizli teknik direktör, şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak amacıyla Karim Benzema dahil birçok isimle temas halinde.

Mourinho'nun yönetimle en az bir yıldız oyuncu alınması konusunda anlaştığı belirtiliyor. Cenk Tosun'un sadece rotasyon oyuncusu olarak düşünüldüğü ifade edilirken, yeni bir yıldız ismin alınması için çalışmaların hızlandığı vurgulandı.

854120.jpg

Özellikle Mourinho'nun eski öğrencisi Karim Benzema'ya öncelik verdiği ve Suudi Arabistan'da oynamakta olan Benzema'nın Fenerbahçe'ye katılmasının kesin gözüyle bakıldığı aktarıldı. Mourinho'nun Benzema'yı İstanbul'a davet ettiği ve transfer için harekete geçtiği belirtildi.

Benzema'nın ilk etapta Fenerbahçe ile anlaşmak için İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Eğer anlaşma sağlanırsa, Benzema'nın yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesi bekleniyor.

karim-benzema-real-madrid-2021-22-1632913699-71840.jpg

Jose Mourinho'nun şu anda sadece bir teknik direktör değil, aynı zamanda transferlerden sorumlu bir görev üstlendiği ve geniş bir transfer ağıyla en az iki yıldız oyuncuyu uygun bir maliyetle takıma kazandıracağı ifade edildi.