Kaçtığı iddia edilen Olcay Kılavuz ortaya çıktı! Fotoğraftaki konum detayı ele verdi

Kaçtığı iddia edilen Olcay Kılavuz ortaya çıktı! Fotoğraftaki konum detayı ele verdi

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in cinayetinde ismi şüpheli olarak geçen MHP eski Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ortaya çıktı.

Suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in cinayet dosyasında ismi şüpheliler arasında zikredilen MHP eski Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz nereden çıktı? Tek bir fotoğraf karesi sırrı bozdu. İşte detaylar…

Sinan Ateş cinayetinde ismi çok kez anılan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen MHP eski Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, gazetecilere net bir bilgi vermemişti.

Avukat Hasan Kumkale, sosyal medya hesabında Olcay Kılavuz ile bir fotoğrafını paylaşarak “Ziyaretiniz ve sohbetiniz ile onur ve güç verdiniz” notunu düştü.

Dikkat çeken fotoğrafın ardından “Olcay Kılavuz Ankara’da mı?” sorusu merak konusu oldu.

kjkjk.jpg

FOTOĞRAFTA KONUM DETAYI!

Fotoğrafın altında yer alan “Ankara Çankaya” konum ifadesi de dikkatlerden kaçmadı. Avukat Hasan Kumkale’nin paylaştığı fotoğrafı, Kılavuz’da kendi hesabından yeniden paylaştı.

Devlet Bahçeli'nin görevden aldığı TBMM danışmanı Olcay Kılavuz kim, adı neden Sinan Ateş suikastı dosyasında geçiyor? - Medyascope

BAHÇELİ, GÖREVDEN ALMIŞTI

Olcay Kılavuz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmesinin ardından TBMM danışmanlık görevinden alınmıştı.

Kılavuz’un görevine Sinan Ateş cinayeti ile ilgili verdiği bir röportajın neden olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

CHP'li Özgür Özel'e yumruk atan MHP'li Olcay Kılavuz kimdir?

TOLGAHAN DEMİRBAŞ DETAYI

Kılavuz'un adı Ateş cinayetinde ilk kez eski Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş gözaltına alındığında geçti. Demirbaş, 6 Ocak'ta Kılavuz'un da bulunduğu evde gözaltına alınmıştı.

İddiaya göre, Demirbaş'ın Kılavuz'un evinden gözaltına alındığına dair tutanak kayboldu ve bu durum hem Demirbaş'ın serbest bırakılmasına hem de savcılığın Kılavuz hakkında işlem yapamamasına neden oldu.

Bahçeli, Olcay Kılavuz'u görevden aldı - Diken

Gazeteci İsmail Saymaz, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in şikâyeti sonrası Kılavuz hakkında işlem yapıldığını belirtmişti.

Saymaz, Kılavuz'un olay tarihinde milletvekili olması nedeniyle dosyanın parlamenter soruşturma bürosuna iletildiğini duyurmuştu.

İlgili Haberler