Kâğıthane’de çocuklar için yaz etkinlikleri düzenleniyor

Kâğıthane’de çocuklar için yaz etkinlikleri düzenleniyor

İstanbul Kâğıthane'de yaz tatilinde çocukların zamanlarını verimli ve eğlenceli geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Bu etkinlikler, spor ve yaşam becerileri gibi alanları kapsıyor. Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Tüm çocuklarımıza başarı ve eğlence dolu bir yaz diliyorum” dedi.

Kâğıthane Belediyesi'nin yaz tatiline giren çocuklar için düzenlediği etkinliklerde, çocuklar yaz spor okulları, buz pisti, kağıt atölyesi ve yaşam beceri atölyelerinde hem eğlenip hem de öğrenme imkanı buluyorlar. Yeşil Vadi'nin üçüncü etap açılışıyla birlikte, bisiklet ve yürüyüş yolları, spor ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, parklar ve bahçeler de çocukları bekliyor. Ayrıca, Kâğıthane Belediyesi’ne ait millet kıraathanelerinde çocuklar yaz tatili boyunca eğitici kitap ve romanları okuyabilecekler.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Çocuklarımız karnelerini aldılar. Kâğıthane Belediyesi olarak, çocuklarımızın motivasyonlarını yüksek tutarak yeni döneme hazırlanmaları için eğlenceli ve öğretici etkinlikler ve eğitimler düzenliyoruz. Tüm çocuklarımıza başarı ve eğlence dolu bir yaz diliyorum” diye konuştu.