Kan donduran vahşet! Yeni doğan bebeği diri diri gömdüler

Kan donduran vahşet! Yeni doğan bebeği diri diri gömdüler

Hindistan'da yaşanan olay dünya basının gündemine oturdu. Ağlama sesi duyan karı koca, sesin geldiği yöne gidince toprağa gömülmüş canlı bir bebek buldu.

Hindistan'ın Pulandar köyünde canlı canlı toprağa gömülen bebeğin kurtarılma anları anbean kaydedildi. İşte sosyal medyada çok konuşulan o görüntüler...

Rajesh Kumar ve eşi Neelam işten evine dönerken toprağın altından çığlık sesleri geldiğini fark etti. Toprağı kazmaya karar verdikleri anda karşılarına küçük bir el çıktı. Çift plasentası ve göbek bağının hâlâ bağlı olduğu bebeği büyük bir dikkatle topraktan çıkartmayı başardı.

640xauto-002.webp

BEBEĞİ EVLAT EDİNMEK İSTİYORLAR

İhbar üzerine olay yerine polis ekiplerinin çağrılmasından sonra, toprağın altından kurtarılan erkek bebek tedavisi için yakınlardaki bir hastaneye götürüldü.

Polis anne ve babasına ulaşmaya çalıştığı bebeğin iyileştikten sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'na verileceğini doğruladı. Kendi iki kızları olan Rajesh Kumar ve eşi Neelam toprakla kaplı buldukları erkek bebeği evlat edinmek için başvuruda bulunacaklarını söyledi.

İlgili Haberler