Kaset görüntüleri sonrası Mustafa Sarıgül'den flaş yeni açıklama

Kaset görüntüleri sonrası Mustafa Sarıgül'den flaş yeni açıklama

Mustafa Sarıgül, hakkında çıkan gizli kaset iddialarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Sarıgül, çektiği video ile iddialara cevap verdi.

Bir otelde iki erkek arasında gizli kaydedilen müstehcen görüntülerde yer alan kişinin Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddia edilmişti.

“VİDEO MONTAJ, ŞANTAJ, TEHDİT”

Sarıgül, sosyal medyada kısa sürede yayınlanan ve bomba etkisi yaratan görüntülerin ardından yaptığı ilk açıklamada şöyle tepki göstermişti: Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız.

ekran-goruntusu-2024-07-17-111931.jpg

666.jpg

Sarıgül’den yazılı açıklamanın ardından bir yeni açıklama daha geldi.

“BÖYLESİNE KAHPELİKLE KARŞILAŞMADIM”

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Sarıgül, ilk açıklamasındaki sert tepkinin aksine daha yumuşak bir hitapla, iddialara şöyle yanıt verdi: 50 yıllık siyaset hayatımda çok zorluklarla, engellerle karşılaştım. Ancak böylesine kahpelikle, aşağılık bir olayla karşılaşmadım. Gerçekten mutlaka gün yüzüne çıkacak. Şunu bilmenizi isterim ki vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yüzde yüz yenecek.