Kayıp Narin günlerdir köşe bucak aranıyor! Tutuklu amcanın aracıyla ilgili gizli detay ortaya çıktı

Kayıp Narin günlerdir köşe bucak aranıyor! Tutuklu amcanın aracıyla ilgili gizli detay ortaya çıktı

Diyarbakır’da 17 gündür süren arama çalışmalarına rağmen hala bulunamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası Salim Güran tutuklanmıştı. Narin'in kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, amcanın aracında yapılan incelemelerde yeni DNA bulgularının bulunduğu öne sürüldü. İşte tüm ayrıntılar...

Tutuklu amcanın aracıyla ilgili gizli detay ortaya çıktı

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı bulmak için yürütülen arama çalışmaları 17 gündür kesintisiz devam ediyor. 21 Ağustos'ta Bağlar ilçesinin kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran, iki haftayı aşkın süredir süren yoğun aramalara rağmen henüz bulunamadı. Arama faaliyetleri devam ederken, son olarak mahalle mezarlığında yer altı görüntüleme cihazları kullanılarak bir inceleme yapıldı.

diyarbakir-kayip-narin-icin-mahalle-ytdx.webp

AMCA TUTUKLANMIŞTI

Narin’in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi’nin muhtarı olan Salim Güran ise tutuklandı. Güran’ın aracından alınan DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetlerinde bulunan DNA ile eşleştiği bildirildi.

salim-guran1-750x536.jpg

YENİ DNA BULUNDU

Halk TV muhabiri Ferit Demir, bölgedeki gelişmeleri aktarırken dikkat çeken yeni bilgileri paylaştı. Demir, "Amcanın aracında yapılan incelemelerde yeni DNA bulguları tespit edildi. Koltuklar sökülüp detaylı kriminal inceleme yapıldı. Dün, aile üyeleri amca Güran ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kaybolan Narin için Diyarbakır adeta seferber olmuş durumda" ifadelerini kullandı.

narini-arama-calismalari-12nci-gu-rjsp.jpg

Öte yandan Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da şu ifadelere yer verdi:

"Kayıp Narin Güran soruşturmasında önemli gelişme. Tutuklu amca Salim Güran'ın aracında yapılan ikinci kriminal arama ve sökülerek jandarma kriminal laboratuvarına götürülen aracın ön koltuğunda yapılan kriminal çalışmada Narin'e ait yeni DNA kalıntılarına rastlandı. Bulunan DNA örnekleri Narin'in kıyafetlerinden alınan örnekler ile eşleşti. Bulunan DNA örneklerinin Narin'in anne ve babasının DNA örnekleriyle de eşleştiği öğrenildi."