Kerem Kınık'ın kızının karıştığı kazanın detayları ortaya çıktı

Kerem Kınık'ın kızının karıştığı kazanın detayları ortaya çıktı

Kerem Kınık'ın kızı, Fatma Zehra Kınık Demir'in 9 Temmuz'da karıştığı trafik kazasının polis raporundaki detayları gün yüzüne çıktı. Demir’in, kullandığı motosiklette kask olmadığını belirtti.

Eski Türk Kızılay’ı Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık Demir, 9 Temmuz'da karıştığı trafik kazasında 17 yaşındaki Batın Barlasçeki'nin ölümüne sebep oldu.

Gazeteci İsmail Saymaz, HalkTV'deki köşesinde kazanın polis raporundaki ayrıntılarını aktardı. Rapora göre, Barlasçeki'nin motosikleti kazadan önce arızalanmış ve kazaya karıştığı sırada kaskı yokmuş.

Kazaya dair anlatılanlara göre, Barlasçeki'nin motosikleti arızalandığında tamirci tavsiyesi üzerine Yavuz Selim Öztürk tarafından tamir edilmek üzere alındı. Kaza anında hem sürücü Öztürk hem de Barlasçeki'nin kaskı bulunmuyordu. Kaza esnasında Fatma Zehra Kınık Demir'in aracıyla çarpışan motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olan şahıslar yaralandı. Barlasçeki ise yaşamını yitirdi.

95601.jpg

İHLALLERİNİN FARKINDA OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Fatma Zehra Kınık Demir ifadesinde, kaza anının trafik yoğunluğu nedeniyle ani bir çarpışma olduğunu belirtti. Kazadan sonra olay yerine giderek yardım ettiğini ve kask veya ehliyetsiz kullanım gibi ihlallerin farkında olmadığını söyledi.

81807-5.jpg

KASKININ OLMADIĞINI KABUL ETTİ

Öztürk ise kaza sırasında hızının kurallara uygun olduğunu ancak kaskının olmadığını kabul etti. Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

kerem-kinikin-kizinin-carptigi-motosikletteki-genc-hayatini-kaybetti-sbvj.webp

NE OLMUŞTU

9 Temmuz tarihinde Fatma Zehra Kınık, Yavuz Selim Öztürk’ün yönettiği motosiklete çarptı. Motosiklette yolcu olarak bulunan Batın Barlas Çeki, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Kerem Kınık'ın kızının karıştığı kazada hayatını kaybeden Batın Barlas Çeki'nin ailesi, hukuki sürecin yanlış yönetildiğini iddia ederek itirazda bulundu. Kaza sonrası gözaltına alınan Kınık ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İlk rapor, her iki tarafın da yüzde 50 kusurlu olduğunu ortaya koymuş ve bu karar sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Batın Barlas Çeki'nin ailesi ve yakınları, davanın takipçisi olacaklarını belirtti.