Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu. Çok gizli planı sızdırılmıştı

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu. Çok gizli planı sızdırılmıştı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlık için yeniden çalışmalara başladığı yönündeki haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

tv100’de açıklamalarda bulunan siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay’ın verdiği kulis bilgisi gündeme bomba gibi düştü.

Aktay, tv100 kanalında dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaşırken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık için tekrar çalışmalara başladığını iddia etti.

Aktay aynı zamanda CHP lideri Özgür Özel'in bu durumdan haberdar olduğunu ve yaptığı plansız açıklamaların bu iç sıkışıklığın bir yansıması olduğunu ifade etti.

Aktay, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibiyle birlikte CHP içinde kendi heyeti, parti tabanı ve delegeler arasında genel başkanlık için bir talep ve istek olduğu yönünde bilgiler aldık. Bu doğrultuda Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık adına çalışmalara başladığını görüyoruz. Özgür Özel'in de bu durumdan haberdar olduğunu ve bu iç sıkışıklığın bir sonucu olarak farklı farklı, plansız ve programsız açıklamalar yaptığını düşünüyorum."

KILIÇDAROĞLU’NDAN AÇIKLAMA

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı için yeniden çalışmalara başladığı yönündeki haberlere ilişkin TV100 kanalına açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Son günlerde çıkan bu tür haberleri ve yazıları görüyorum… Ben günlük siyasi tartışmaların içinde yer almıyorum. Ülkemizin önemli konularında görüşlerimizi paylaşıyoruz. Ancak siyasi polemiklere, iddialara veya bu tür tartışmalara girmek, cevap vermek doğru olmaz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler