Berfu Yenenler’den Hülya Avşar’a sert cevap! Programda yerden yere vurmuştu

Berfu Yenenler’den Hülya Avşar’a sert cevap! Programda yerden yere vurmuştu

Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan Berfu Yenenler, Avşar'ın 'Ünlü olmak gibi bir düşüncem yoktu' sözlerine yanıt olarak kişisel sosyal medya hesabından parodi bir video paylaştı.

Eser Yenenler'le evli ve iki erkek çocuğu olan Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Avşar'a samimi açıklamalarda bulunan Yenenler, 'ünlü olmak gibi bir amacım yok' dedi ve Avşar'ın yaptığı espriyle sosyal medyada gündem oldu.

yy.jpg

Hülya Avşar, bu sözlerin ardından "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" diyerek dalga geçti.

6t6ty.jpg

BERFU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Avşar'ın bu alaycı sözleri kısa sürede sosyal medyada ve magazin basınında tartışma konusu olurken, Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler'le birlikte kamera karşısına geçerek Avşar'ın sözlerini ti'ye aldıkları bir parodi videosu yayınladı.

6661639f9a1e4239-w1200xh1186.webp

SENİ DİNLEYECEK TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI

Sosyal medyada videoya gelen sert eleştiriler dikkat çekti. Bazı kullanıcılar, 'Artık sus, seni dinleyecek tahammülümüz kalmadı' gibi yorumlar yaparak tepkilerini dile getirdi."

hhu.jpg

NE OLMUŞTU

"MAŞALLAH HİÇ AKLINDA YOKMUŞ"

Hülya Avşar'ın YouTube programına katılan Berfu Yenenler'in, "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" açıklamasına Hülya Avşar'ın verdiği yanıt, sosyal medyada tartışma konusu haline gelmişti.

"Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Berfu Yenenler'e "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" yanıtıyla sosyal medyada gündem olmuştu.

ty.jpg

İlgili Haberler