Canlı yayın itirafla buz kesti! Öldürüp kıyma makinesinden çektiler... Ne pis kokmuştu

Canlı yayın itirafla buz kesti! Öldürüp kıyma makinesinden çektiler... Ne pis kokmuştu

Müge Anlı'nın programında stüdyoyu donduracak bir iddia ortaya atıldı. Kayıp Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet, canlı yayında "Nenem ve halam birini öldürüp kıyma makinesinde çektiler" diyerek tüyler ürperten vahşeti itiraf etti.

Canlı yayında dehşet verici bir iddia ortaya atıldı. Kayıp karısı Güllü Çolak ve çocuklarını bulmak için ihbarda bulunan Murat’ın anlattıklarının ardından Güllü bulundu. Güllü, canlı yayında Mehmet'in kendisine saldırdığını ve ardından hiç evlenmediğini, ailesinin yanına geri döndüğünü ifade etmişti. Güllü, Mehmet'in daha önce başka kadınları da kandırıp paralarını aldığını iddia etmişti.

0x0-1717668111131.webp

ADAMI EVE ÇAĞIRIP ÖLDÜRDÜLER

Güllü Çolak‘ın yeğeni Ahmet stüdyoya gelerek ve babaannesi ve halasının Kahramanmaraş’ta bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiğini söyledi.

ET MAKİNESİNDE PARÇALADILAR

Ahmet'in korkunç detayları aktarması stüdyoyu şaşkına çevirdi. "Eve adamı ben çağırdım, halam ve amcamı da çağırttım. Eve geldiğinde tartışma başladı. Arbede sırasında halam adamı bıçakladı ve öldürdü.

ekran-goruntusu-2024-06-06-141509.webp

LAVABOYA AKITTILAR

Sonrasında et makinesinde parçaladılar. Lavaboya akıttılar ve ortalığı temizlediler " şeklinde konuştu.

NE KADAR PİS KOKTU

Ardından da babaannesinin sürekli kendisine öldürdükleri adamın ne kadar pis koktuğunu anlattığını söyledi.

Müge Anlı'nın "Kemikleri ne oldu?" sorusuna Ahmet, "Hepsini makinede çektiler" cevabını verdi.

.jpg

Müge Anlı, "Eve kıyma makinesi mi aldınız?" diye sorduğunda Ahmet, "Bizim evde değil, amcamın kiralık evinde oldu bu. Orada kıyma makinesi vardı, salça yapardı" şeklinde cevap verdi.

s-33353257ebc21375e537e9cb694dd2b133fde19a.webp

BENİM ADIMA MAKİNEYİ BORÇLA ALMIŞLAR

Murat ise araya girerek, "O kıyma makinesi benim adıma borçla alındı. Ben ödedim. O zamanlar zaten kayınvalidem gizlice almış, benim adıma borca girmişler. Ben de borcu ödedim. Kıyma makinesi, oturma grupları... 2010 yılında beni mahvetti" dedi.

Müge Anlı'nın tepkisi ise "Kaç kilo adamı kıydınız?" oldu.

s-fbf62c7f45d32959c1d58a0c6dbcf0be506487e4.webp

İlgili Haberler