Komşularının perdeleri açarak cinsel içerikli video izlemesine isyan etti. Beklediği desteği alamadı

Komşularının perdeleri açarak cinsel içerikli video izlemesine isyan etti. Beklediği desteği alamadı

Sosyal medyada yayımlanan bir görüntüde, komşularının perdeleri açık şekilde cinsel içerikli video izlediğini iddia eden bir kadın duruma sitem etti. Ancak, genç kadının bu sitemi sosyal medyada beklediği ilgiyi görmedi. Kullanıcıların büyük çoğunluğu, kadının haksız olduğunu belirtti.

İstanbul'da sosyal medyada geniş yankı uyandıran bir olay yaşandı. Bir kadın, karşı apartmandaki komşularının perdeleri açarak cinsel içerikli bir video izlediğini iddia ettiği bir video paylaştı. Kadın, videoda duruma tepki göstererek "Bilerek camları açıyorlar. Böyle bir rezillik görülmedi" şeklinde konuştu.

18953107-728xauto.webp

Sosyal medyada yayımlanan bir video büyük ilgi gördü. İstanbul'da yaşayan bir kadın, karşı apartmandaki karı-kocanın perdeleri açarak televizyonda cinsel içerikli bir video izlediğini iddia etti.

"BÖYLE REZİLLİK GÖRÜLMEDİ"

O anlarda çektiği videoda kadın, "Midem kalktı bilerek camları açıyor arkadaşlar. Az önce kocası cama çıktı gizli gizli bize bakıyor. Karısıyla birlikte geçmişler içeride oturuyorlar böyle bir rezillik görülmedi" ifadelerini kullandı.

640xauto.webp

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere ilişkin birçok kullanıcı perdesi açık ev sahibinde suç bulurken, birçok kullanıcı ise videoyu çeken kadını haksız buldu ve yorumlarda bulundu.

Bir kullanıcı, "Adamın evinde isterse çıplak gezer" şeklinde bir yorum yaptı. Bir diğer kullanıcı ise, "Komşular bakmasın, adam evinde istediğini yapar" ifadelerini kullandı. İşte o yorumlardan bazıları...

01.jpg

02.jpg