Kontrolden çıkan araç köprüden göle uçtu. 4 kişilik aileden acı haber geldi

Kontrolden çıkan araç köprüden göle uçtu. 4 kişilik aileden acı haber geldi

Adana Çatalan Köprüsü'nde kontrolden çıkan araç Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Araçta bulunan Aydoğmuş ailesinin 4 üyesini kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine ulaşılırken, anne, baba ve kardeşi ise halen kayıp...

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Veysel Aydoğmuş'un kullandığı otomobil Çatalan Köprüsü'nde kontrolden çıkarak demir korkulukları aşarak Seyhan Baraj Gölü'ne düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve su altı ekipleri sevk edildi. Ekipler, gölde bulunan araca ulaşmak ve içinde olduğu belirtilen, aynı aileden 2'si çocuk 4 kişiyi kurtarmak amacıyla arama kurtarma çalışmalarına başladı.

.jpg

1 ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Adana'daki kazada, gölde bulunan araçtaki 4 kişilik ailenin kimlikleri belirlendi. Sürücü Veysel Aydoğmuş (37), eşi Emine Aydoğmuş (35) ve çocukları Batuhan Aydoğmuş (16) ile Mete Aydoğmuş'un (13) araçta olduğu tespit edildi.

0x0-adanada-kontrolden-cikan-arac-gole-uctu-2si-cocuk-4-kayip-1721551939370.webp

Kazayı öğrenen yakınları köprüye gelerek arama çalışmalarını izlerken, Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine ulaşıldı.

669cc8f8dc7853eb8e12afa6.webp

Su altı polisleri tarafından karaya çıkarılan Aydoğmuş'un cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Ekiplerin göldeki arama çalışmaları ise devam ediyor.

otomobil2jpg-idtiqimsokufwhhqgs7uwg.jpg