Malezya’da dehşeti yaşamıştı! 13 saat işkence gören gezgin son kararını verdi

Malezya’da dehşeti yaşamıştı! 13 saat işkence gören gezgin son kararını verdi

Dünya'yı gezmek için 10 yıllık polislik mesleğinden ayrılan Melih Bektaş, Malezya'da büyük bir dehşet yaşadı. Otostopla seyahat eden Bektaş, kaçırıldı, işkence gördü ve gasp edildi. Bektaş, tüm bu zorluklara rağmen, dünyayı gezmekten vazgeçmedi.

Sakarya'da emniyet teşkilatında görev yaparken, farklı kültürleri tanıyıp dünyayı gezme hayaliyle polislik mesleğinden 8 ay önce ayrılan Melih Bektaş (32), 5 ay önce Malezya'da kaçırılıp işkenceye maruz kaldı ve gasp edildi.

KAÇIRILIP İŞKENCEYE MARUZ KALDI

Türkiye Büyükelçiliğinin yardımıyla Türkiye'ye dönen Bektaş, yaşadıklarına rağmen hayaline devam etmeye karar verdi. Kafkaslar'a giderek seyahatine kaldığı yerden devam eden Melih, "Kötü bir olay yaşadım ama bu güzel dünyayı görmeme engel olmadı. Dinlendim, toparlandım ve yeniden yola koyuldum. Umarım karşıma hep iyi insanlar çıkar. Dünya o kadar güzel ki bu kötülükler bile onun önüne geçemiyor" şeklinde konuştu.

0x0-1722323029708.webp

Zonguldak'ta doğup büyüyen Melih Bektaş, 21 yaşında kendi isteğiyle polis oldu. Birçok şehirde başarılı görevler üstlenen Bektaş'ın dünyayı tanıma tutkusu mesleğinin önüne geçti. Bu nedenle 8 ay önce, 10 yıllık polislik kariyerinden ayrılarak daha rahat bir şekilde dünyayı gezmek ve farklı kültürleri tanımak için istifa etti.

0x0-1722323031642.webp

MALEZYA'DA DEHŞETİ YAŞADI

Otostopla seyahat ederken, 5 ay önce Malezya'da korkunç bir deneyim yaşadı. 5 bıçaklı gaspçı tarafından kaçırılan Bektaş, elleri ve ayakları bağlanarak işkenceye maruz kaldı ve 13 saat boyunca alıkonuldu. Pasaportu ve diğer eşyaları gasp edilen Melih, sonunda bir araziye bırakıldı. Türkiye Büyükelçiliğinden yardım aldıktan sonra ülkesine dönen Melih, bu süreçte ailesiyle vakit geçirerek yaşananları geride bırakmaya çalıştı.

0x0-1722323034837.webp

DÜNYAYI KEŞFETME ARZUSU DEVAM EDİYOR

Yaşadığı zorluklara rağmen, Melih Bektaş dünyayı keşfetme arzusu ile yeniden yola çıktı. Yanına sadece çantasını alarak Kafkaslar'a yöneldi. Gürcistan'a otostopla gidip, dağlarda gezip, çobanlarla sohbet eden Melih, yaşama enerjisini yeniden topladığını belirtti. “Hayat çok güzel. Malezya’daki olay beni durdurmadı, sadece daha fazla soru sormama neden oldu. Kendimi toparladım ve huzur buldum. Dünya, tüm zorluklara rağmen mükemmel. Umarım yolculuğumda iyi insanlarla karşılaşırım ve bir daha böyle kötü olaylar yaşamam” dedi.

0x0-1722323039541.webp

0x0-1722323214929.webp