Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın düğününden ilk görüntüler geldi! Sessiz sedasız evlenmişlerdi

Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın düğününden ilk görüntüler geldi! Sessiz sedasız evlenmişlerdi

Dünyaca ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile hayatını birleştiren Melisa Aslı Pamuk, ilk nikah fotoğraflarını paylaştı.

32 yaşındaki 2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk ile Fransa'nın Lille takımında forma giyen 26 yaşındaki milli futbolcu Yusuf Yazıcı, uzun süredir aşk yaşıyordu. Sesiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturan Aslı Pamuk, kişisel sosyal medya hesabından ilk nikah fotoğraflarını paylaştı. İşte o kareler...

ytgy.jpg

Ünlü çift, birbirlerine olan sevgileriyle dikkat çekiyor. Melisa Aslı Pamuk, Türkiye'ye dönüş yapmamıştı. Yusuf Yazıcı ile Fransa'da birlikte yaşamaya başlayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturdu.

jiiu.jpg

İLK NİKAH FOTOĞRAFLARI

Çift, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız nikah kıyarak evlendiler. Nikahın ardından Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında 'Yazıcı' soyadını kullanmaya başladı. İkilinin sürpriz evliliği hala magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri olurken, Pamuk'un paylaştığı ilk nikah fotoğrafları büyük ilgi gördü.

o090o-001.jpg

YUSUF YAZICI KİMDİR?

Yusuf Yazıcı, genç yaşına rağmen Trabzonspor'daki etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Lille'e transfer olmuştu. Buradaki performansıyla da adından sıkça söz ettiren Yusuf Yazıcı, milli takım formasıyla da ülkesini gururlandırmaya devam ediyor. Ancak son günlerde Yusuf Yazıcı'nın özel hayatı da merak konusu oldu. Peki, Yusuf Yazıcı kimdir?

Yusuf Yazıcı, 29 Ocak 1997'de Trabzon'da doğdu. Orta sahanın ofansif bölgesinde oynayan Türk milli futbolcu.

664882f0e227d685754af26b.webp

Trabzonspor'un altyapısından yetişen Yazıcı, Aralık 2015'te henüz 18 yaşındayken ilk kez A takıma çıktı ve o günden beri kulüp için 80'den fazla lig maçında forma giydi. 2019 yılında, Trabzonspor tarihinde rekor bir transfer bedeli olan 17,5 milyon avro karşılığında Ligue 1 ekibi Lille'e transfer oldu. Bu anlaşma, 1 milyon avroluk performans bonusunu da içeriyordu.

Yazıcı, 2020-21 Ligue 1 sezonunda Lille ile şampiyonluk sevinci yaşadı ve aynı sezon UEFA Avrupa Ligi'nde gol kralı oldu. Lille formasıyla, 2022-23 sezonunda Trophée des Champions şampiyonluğunu elde ederek kulüpteki ikinci kupasını kazandı. Ocak 2022'de, Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralandı ve 10 lig maçında 8 gol kaydetti.

Uluslararası arenada, Yazıcı, ilk kez 2017 yılında Türkiye milli takımı formasını giydi ve o zamandan bu yana 41 kez milli formayı terletti. Bu maçlarda 3 gol atıp, 7 asist yaparak önemli bir performans sergiledi. 2020 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye milli takımını temsil etti.

İlgili Haberler