Minikler bu kez anne ve babalarını sahnede izledi

Minikler bu kez anne ve babalarını sahnede izledi

Kozan ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu, yıl sonu gösterisi için sıra dışı bir etkinlik düzenledi. Bu sefer öğrenciler değil, anne ve babalar sahne aldı.

Hazırladıkları tiyatro oyunuyla çocukların karşısına geçen veliler, renkli ve keyifli bir gösteriye imza attılar. Çocuklar, annelerini ve babalarını hayranlıkla izleyip telefonlarıyla görüntülediler ve bu anlar kameralara yansıdı.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenleri ve velileri, yıl sonu gösterisinde farklı bir yaklaşım sergileyerek çocukları için özel bir tiyatro oyunu hazırladılar. Anne ve babalar, çocuklarının hayranlıkla izlediği profesyonel oyuncuları aratmayacak bir performans sergilerken, çocuklar da ailelerinin performansını gururla izlediler.

Gösteride tavuk rolüyle sahneye çıkan Meltem Doğanay, çocuklarını her zaman izlemekten duyduğu mutluluğu ve heyecanı, bu sefer çocuklarının kendisini izlemesinden dolayı yaşadığını dile getirdi. Çocuklar da annelerinin sahnedeki performansından büyük mutluluk duyduklarını belirterek onlarla gurur duyduklarını ifade ettiler.

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Eren Avcı, Adana'da güzel bir etkinliğe imza atıldığını belirterek, bu kez çocukların ailelerini sahnede izleyeceğini ve emek veren herkese teşekkür etti.

Müdür yardımcısı Almina Açıkgöz ise, aile ve çocuk işbirliğiyle hazırlanan tiyatro oyununun, çocuk psikolojisine olumlu etkiler yapması için düzenlendiğini vurgulayarak, bu yılın 4. oyunlarını sergileyecek olan velilerin anne ve baba kimlikleriyle sahnede yer alacaklarını belirtti.

Gösteriye, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin ve birçok davetli katıldı. Minik öğrenciler, ailelerinin sahne arkasında bıraktıkları telefonları kullanarak onları çekerken, ailelerin sahnede sergiledikleri performans, gerçek tiyatro oyuncularını aratmadı.