Mourinho yeni sezonda o isimlerle devam edecek. Fenerbahçe'de yaprak dökümü

Mourinho yeni sezonda o isimlerle devam edecek. Fenerbahçe'de yaprak dökümü

Jose Mourinho, Fenerbahçe'de yeni bir sayfa açıyor. Portekizli teknik direktör, Avusturya kampının ardından kadro yapılanması konusunda önemli kararlar aldı. Özellikle tecrübeli golcü Edin Dzeko'nun geleceğiyle ilgili verdiği karar, futbolseverleri şaşırttı.

Mourinho, 4 hazırlık maçını değerlendirerek yeni sezonda forma şansı vereceği 8 yabancı oyuncuyu belirledi. Bu isimler arasında Livakovic, Osayi, Oosterwolde, Djiku, Becao, Fred, Szymanski ve Tadic yer alıyor. Ancak takımın tecrübeli oyuncularından Edin Dzeko, Miha Zajc, Crespo, Krunic, Ryan Kent, Luan Peres ve Ömer Fayed'in kadroda düşünülmediği öğrenildi.

fbstrasbourghkpk1.webp

DZEKO'NUN GELECEĞİ BELİRSİZ

Özellikle Edin Dzeko'nun kadro dışı bırakılması büyük bir sürpriz oldu. Boşnak golcü, geçen sezon takımın en önemli oyuncularından biri olmuş ve kaptanlık bandını taşımıştı. Dzeko'nun İstanbul'da kalmak ve şampiyonluk sözünü tutmak istediği belirtiliyor. Ancak Mourinho'nun Dzeko'yu ikinci forvet olarak düşünmesi ve yönetimin genç oyunculara daha fazla şans vermek istemesi, Dzeko'nun geleceğiyle ilgili soru işaretleri yarattı.

fenerbahce-transfer-haberi-szymanskiye-ingilizlerden-25-30-milyon-euro-1720955358972.jpg

YENİ SEZON İÇİN HEYECAN VAR

Fenerbahçe, yeni sezon için yaptığı önemli transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Livakovic, Tadic ve Szymanski gibi yıldız oyuncuların takıma katılması, taraftarları heyecanlandırdı. Ancak, tecrübeli oyuncuların kadro dışı bırakılması tartışmalara yol açtı.

mourinho2606-shjq-cover.webp

MOURİNHO'NUN FENERBAHÇE'DEKİ İLK 11'İ NASIL OLACAK?

Mourinho'nun yeni sezonda hangi 11'le sahaya çıkacağı merak konusu. Portekizli teknik direktörün, genç oyunculara daha fazla şans vermeyi planladığı ve takımın oyun sistemini yeniden yapılandıracağı belirtiliyor.