Müge Anlı tek sözüyle itirafı ağzından aldı! 18 yıllık cinayet böyle çözüldü

Müge Anlı tek sözüyle itirafı ağzından aldı! 18 yıllık cinayet böyle çözüldü

Müge Anlı, 18 yıldır kayıp olarak aranan yaşlı kadının oğlunun ağzından tek cümle ile cinayet itirafını aldı.

Müge Anlı tek sözüyle itirafı ağzından aldı

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni programında Kastamonu’da 18 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu konusu ekrana geldi.

18 yıldır kayıp olan yaşlı kadının kızı Melek, annesinin kaybolmasına ilişkin ağabeyi Aydın Musaoğlu’nu hedef gösterdi. Kayıp kadının kızları, ağabeyleri Aydın’ın annelerini dövdüğünü, evinde korkarak yaşadığını iddia etti.

“ABİM ANNEME SİLAH ÇEKTİ, BOĞDU”

Yaşlı kadının kızlarından Sevim ise ağabeyinin annesine silah çektiğini iddia ederek “Annemle abim, babamdan kalan parayı bölüşemiyordu. Abim, 'Parayı bana vermediniz' diye anneme silah çekti ve boğuyordu. Annem 'imdat' diye bağırınca ayrıldı” dedi.

r44.png

“TAPUYU ÜZERİME ALMADIM”

İddiaların ardından Aydın, annesiyle neden aralarının bozuk olduğuna ilişkin şu açıklamayı yaptı: Arsa babamın üzerine. Ev benim üzerime. Kızların hakkı duruyor. O evde herkesin hakkı var. Köyde tapu kadastrocular evi benim üzerime yazdılar. Toprak babamın üzerine. Herkesin hakkı var. Herkes hakkını alabilir. Ben tapuyu üzerime almadım. Tapum yok.

GELİN ZORLA YAŞLI KADININ ODASINA GEÇTİ

“Annem kendi odasını başta bize vermek istemedi ama sonra bana hak verdi” diyen Aydın’ın eşinin zorla yaşlı kadının odasına geçtiği öne sürüldü.

565.png

MÜGE ANLI AZARLADI: İNSAN VİCDAN AZABI ÇEKER

Müge Anlı, Aydın Musaoğlu’na “Hem kadının evine geliyorsun hem de kadını odasından kovuyorsun. İnsan iki gün sonra vicdan azabı çeker. Mesela annen kaybolduğundan beri vicdan azabı çekiyor musun? Başkaları anneni ararken, en başta senin araman gerekirdi anneni” sözleriyle tepki gösterdi.

Ekran görüntüsü 2024-09-17 085014

“BABAM, BABAANNEMİN ALNINA DEMİRLE VURUP ÇUVALA KOYDU”

Yaşlı kadının kardeşi, Aydın’ın dayısı Mehmet Musaoğlu canlı yayına telefonla bağlanarak kan donduran bir itiraf yaptı. Mehmet Musaoğlu “Aydın'ın kızı bize anlattı. Annem ve çocuklarım olayı duymuş. Çocuk 'Babam babaannemin alnına demir çubukla vurdu. Daha sonra çuvala koyup yukarı kata attı demiş" itirafını yaptı.

hj.png

TEK SÖZLE CİNAYETİ İTİRAF ETTİRDİ

Aydın’ın “Dayımın eşi yengem annemi arama ekibine katıldıktan sonra biz koptuk. Ben ölmeden önce bu kapıyı kapattıracağım demiş” sözleri üzerine Müge Anlı, "Anneni öldürdüğün için" cümlesini kurdu.

Aydın ise "Hayır annemi öldürmeden önce de söylüyordu" dedi. Müge Anlı "O zaman sen annenin öldüğünden de eminsin" diyerek canlı yayında cinayeti itiraf ettirdi.

İlgili Haberler