Müge Anlı'da stüdyo buz kesti! Kıyma makinesi cinayetinde yeni gelişme

Müge Anlı'da stüdyo buz kesti! Kıyma makinesi cinayetinde yeni gelişme

'Kıyma makinesi' cinayetiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Canlı yayına katılan eski komşu Hatice Ekizli’nin yeni açıklamaları dikkat çekti.

Eski komşu Hatice Ekizli, 2018 yılında eşinin kendisini aldattığını öğrenince Mehmet'ten dövdürmek için yardım istemiş. Mehmet ise Ekizli'ye, 'Ne adamlar var, adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar' demiş.

6t6t.jpg

"BENİ HARCAYAMADIN"

Mehmet Taşpınar'ın komşusu olduğunu, evlerinin tam karşısında oturduğunu söyleyen Ekizli, “Bunları susturabilirsin ama beni asla. Senin girdiğin, çıktığın her yeri biliyorum. Bu beyefendiyi ben tanıyorum o beni tanımıyor. Güllü hanım beni gördü, soframa oturdu. Ayşe de yalan söylüyor. Sen ikisini güzel idare ettin. Bir bayanı harcayamadın. O da ben. Hani tanımıyordun beni?" ifadelerini kullandı.

640xauto-006.webp

"5 BİN TL VE İKİ KOÇUMU BUNA KAPTIRDIM"

Ekizli, "Bu fırıldak Müge hanım. 5 bin TL ve iki koçumu buna kaptırdım. Bizim evimiz burada, bizim Elif'in evi bir sokak yukarıda" dedi.

"HANİ BENİ TANIMIYORDUN"

Mehmet ise öyle bir şey olmadığını söyleyerek kendini savununca eski komşu hani beni tanımıyordun diyerek Mehmet’e tepki gösterdi.

rdr.jpg

" KADINI DA ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ETMİŞSİN”

Müge Anlı, "Keşke 4 çocuklu Ayşegül'ün de evine girmeseydiniz." derken, Taşpınar "Abla ben girmedim onun evine" şeklinde yanıt verdi.

Taşpınar'a bir kez daha cevap veren Müge Anlı, "Burada sanki laf oyunu yapıyoruz. Kadının evine dalmışsın, almışsın. Kadını da çoluğundan çocuğundan etmişsin. Bunun da evine girmişsin" dedi.

Mehmet Taşpınar ise tekrardan Ayşegül'ün evine girmediğini iddia etti.

tt.jpg

"ANLATACAKLARINA ŞOK OLACAKSIN"

Müge Anlı, "Murat'ın evine girmişsin ya" demesi üzerine Taşpınar, "Murat'ın evine bir kere vardım dedim. Bağlanacak olan kişi, beni petrolcü arkadaşımla görüştürsün. Üstelikte anlatacaklarına sen şok olacaksın Müge abla" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI "DAHA FAZLA ŞOK OLMAYAYIM..."

Müge Anlı ise şu ifadeleri kullandı:

"Daha da şok olmayayım. Kimi istiyor bağlanması için onu da ayarlayayım. Önce hanımefendi bir konuşsun. 2004 yılından beri tanışıyoruz, babası benimle görüşmesini istemiyor demişsiniz. Ama 'O gelirdi benim dükkanıma' diye konuşmuşsunuz. Kadın bir şey saklamıyor. Sonra kayboldu ortadan birkaç defa. Güllü de zaten sana kızdı. 'Nasıl tanımıyorsun' dedi. Sen bu koyunlarında kime satıldığını biliyorsun Güllü. Mehmet Taşpınar ise koyunların satılmadığını iddia etti."

NE OLMUŞTU

Kayıp eşi Güllü Çolak'ı aramak için Mehmet Müge Anlı’ya başvuruda bulunmuştu. Ardından, Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet, canlı yayında dehşete düşüren bir cinayet itirafında bulunmuştu.

Güllü'nün yeğeni Ahmet, babaannesi, halası ve amcasının birini öldürüp kıyma makinesinde çektiğini iddia etmişti.

Hala ve babaanneyi tanıyan tanıklar ise cinayetin işlendiği yıl et yemediklerini yaptıkları salçaları ise sattıklarını hatta kendileri de salçayı başka bir yerden satın aldıklarını iddia etti. Müge Anlı’nın yayınına daha sonra Mehmet Taşpınar’ın eski komşusu katıldı. Eski komşu Hatice Ekizli’nin Mehmet Taşpınar hakkında söyledikleri dikkat çekti.

İlgili Haberler