Muhtarın swinger partisi korkunç olayı da beraberinde getirdi. Anneyle bir olup küçük kıza dehşeti yaşattılar

Muhtarın swinger partisi korkunç olayı da beraberinde getirdi. Anneyle bir olup küçük kıza dehşeti yaşattılar

M.A.'nın Konya'da 'swinger' partisinde tanıştığı mahalle muhtarı 14 yaşındaki kızı S.A’ya 3 yıl boyunca dehşeti yaşattı. Soruşturma sonucu annenin de istismara göz yumduğu belirlendi. Savcı anne ve sapık mahalle muhtarı M.M. için 25 yıl hapis cezası talep etti.

Konya'da her detayı mide bulandıran bir olay yaşandı. 53 yaşındaki mahalle muhtarı Murat M., swinger olarak adlandırılan eş değiştirme partisinde Meral A. ile tanıştı ve 2020 yılında dini nikahlı olarak birlikte yaşamaya başladı.

grur0wx5x0wrqclnzqonwa.webp

KADININ KIZINI TACİZ ETMEYE BAŞLADI

Eş değiştirme partisinde tanıştığı kadının kızını taciz etmeye başladı. S.A’nın soruşturma aşamasında çocuk izlem merkezinde alınan ifadesinde, şu an 17 yaşında olduğunu, M.M’nin istismarlarının 3 yıldır aralıklarla devam ettiğini söyledi.

"SOYUP ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI ÇEKTİ"

S.A. ifadesinde, “Ben o dönemler sanırım 14 yaşındaydım. M.M, bana iyi ve yakın davranıyordu. Bir süre sonra bana dokunmaya, okşamaya, soyup çıplak fotoğraflarımı çekmeye ve ters ilişkide bulunmaya başladı.

"ANNEM ÜZÜLMESİN DİYE ANLATMADIM"

Bu durumdan rahatsızdım ama annem üzülmesin ve araları bozulmasın diye bir şey söylemiyordum. Bize maddi ve manevi yardımları oldu. Anneme bu olayları hiç anlatmadım. M.M’den şikayetçi değilim” dedi.

ANNENİN İSTİSMARA ORTAK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Daha da korkuncu ise annenin yaptıkları. Murat M. kızını taciz ederken, öz annesi Meral A. o anları kameraya kaydetmiş.

MUHTAR HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Muhtar M.M. de ifadesinde S.A. ile ilişkiye girdiğini itiraf ederek, “Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisinin olmamasının imkanı yok” dedi.

ANNE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARDAN BİLGİSİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ

M.A. ise ifadesinde, “M.M. ile yaklaşık 2018 yılında tanıştık. Ara sıra swinger partilerine katılıyorduk. Çekilen fotoğraflardan herhangi bir bilgim yok” diye konuştu.

SAVCI MÜTALAASINI AÇIKLADI

Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde haklarında dava açılan M.M. ve M.A. için savcı, mütalaasını mahkemeye sundu.

Mütalaada müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından 25’er yıla kadar hapis cezası talep edildi.