Mustafa Sarıgül açıkladı. Kaset kumpasında koruma polisinin kim olduğu ortaya çıktı

Mustafa Sarıgül açıkladı. Kaset kumpasında koruma polisinin kim olduğu ortaya çıktı

Erzincan Milletvekilli Mustafa Sarıgül’ün olduğu iddia edilen gizli kaset görüntüsündeki koruma polisinin kim olduğu ortaya çıktı.

Mustafa Sarıgül hakkındaki iddialar gündemdekini yerini korumaya devam ederken, Sarıgül’den açıklamalar art arda gelmeye başladı.

Bir otelde gizlice kaydedile iki erkeğe ait müstehcen görüntülerdeki kişinin Mustafa Sarıgül ile koruması olduğu iddia edilmişti. Sarıgül skandal iddiaları yalanlamış gerçeklerin ortaya çıkacağı mesajını vermişti.

Picture background

Sosyal medya hesaplarından hem yazılı hem de videolu bir açıklama yapan Sarıgül, Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Seyhan Avşar’a konuştu.

“25 YILDIR KORUMA EKİBİMİZDE”

Sarıgül “Görüntüler tamamıyla montaj. Kimin bunu yaptığını elbet bulacağız. Savcılık gerekli soruşturmayı başlattı. Görüntülerde montaja maruz bırakılan kişi bir devlet memuru değil. Bizimle beraber 25 yıldır koruma ekibimizde yer alan arkadaşımız” açıklamasını yaptı.

ÖNCE YAZILI SONRA VİDEOLU AÇIKLAMA

Sarıgül, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamasında “50 yıllık siyaset hayatımda çok zorluklarla, engellerle karşılaştım. Ancak böylesine kahpelikle, aşağılık bir olayla karşılaşmadım. Gerçekten mutlaka gün yüzüne çıkacak. Şunu bilmenizi isterim ki vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yüzde yüz yenecek” mesajını vermişti.