Narin cinayetinde beklenmedik gelişme! Canlı yayında katilin kim olduğunu açıkladı

Narin cinayetinde beklenmedik gelişme! Canlı yayında katilin kim olduğunu açıkladı

Diyarbakır'da kaybolmasının ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin cinayetinde soruşturma hala sürüyor. Emekli polis İsa Altun, katıldığı canlı yayında katilin kim olduğuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında katilin kim olduğunu açıkladı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor.

Narin'in ahırda annesi Yüksel Güran, yengesi Hediye Güran ve amcası Salim Güran'ı uygunsuz bir şekilde gördüğü ve ardından öldürüldüğü iddia edilmişti. Bu olayla ilgili komşu köyden bir tanık, gazeteciye detayları aktarmıştı. Hediye Güran, ifadesinde Enes ile anne Yüksel Güran arasında bir boğuşma yaşandığını belirtti.

narin-1-1200x675.webp

Emekli polis İsa Altun, Sözcü TV'de yaptığı açıklamada, Hediye Güran'ın itiraflarının ardından en olası senaryonun Narin'in ağabeyi Enes tarafından öldürülmüş olabileceğini ifade etti. Ayrıca, Enes Güran'ın kolundaki ısırık izinin, anne Yüksel Güran'a ait olabileceği belirtildi.

EMEKLİ POLİS KATİLİ AÇIKLADI

"Anne, Enes'in kardeşini boğması üzerine bunu gördü ve Enes'i durdurmak için oğlunu ısırdı. Enes'in kolundaki ısırık izinin annenin olduğunu düşünüyorum. Aslında yenge katilin Enes olduğunu burada anlatıyor.

Olay sırasındaki sinyaller çok şaşmaz, cinayetlerde sinyaller 2-3 metre yanlış olabilir ama merkezi yeri verir. Sesin de onlara ait olduğu ortaya çıkacaktır. Jandarma ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor, uğraşıyor.

narin-guran-2.webp

Soruşturma, kovuşturma aşamasına döndü. Bu aşamalardan sonra özellikle bugünden itibaren daha farklı şeyler konuşmuş olacağız. Yenge Hediye Güran'ın ifadeleri çok kritik.

O detaylarda daha neler çıkacak bunları göreceğiz. Anne ile Enes arasında boğuşmanın hangi gün olduğu çok önemli. Failin Enes olduğunu anne ve amcanın diğer akrabaların da Enes'i korumak için uğraştığını düşünüyoruz.

"ORGANİZE OLDULAR"

İlk günden beri bu işin organize olduğunu söylüyorduk, sonucunda da bu işin organize olduğu ortaya çıktı.

Öldürüldüğü anda organize olup olmadığını göreceğiz ama öldürüldükten sonra organize oluyorlar toplanıp toplanıp plan yapıyorlar. Bu cesedin aile tarafından gezdirilmesi de bir diğer seçenek."