Narin cinayetinde iz arayan ekip buldu! Kayıp Miraç dosyasında 4 yıl sonra ortaya çıktı

Narin cinayetinde iz arayan ekip buldu! Kayıp Miraç dosyasında 4 yıl sonra ortaya çıktı

Türkiye’nin konuştuğu Narin Güran cinayetinde küçük kıza ait iz arayan ekipler, 4 yıl önce kaybolan başka bir çocuğa ait iz buldu.

Kayıp Miraç dosyasında 4 yıl sonra ortaya çıktı

Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedeni derede çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’a ait cinayet soruşturması devam ederken, gazeteci Emrullah Erdinç dikkat çeken bir gelişmeyi duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Erdinç, minik Narin’in cinayetini araştıran ekiplerin 2020 yılında bayramda kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek’e ait bir bilgiye ulaştığını duyurdu.

Diyarbakır haberleri: Miraç Çiçek'i en son görenlerin bilgisine başvuruldu | Diyarbakır Haberleri

DOSYA RAFTAN İNDİRİLDİ

Erdinç “Diyarbakır’a bağlı Dicle ilçesinde misafirliğe gittiği evin önünde oyun oynarken kaçırıldığı düşünülen kayıp Miraç, dosyası yeniden incelemeye alındı. Dosya raftan indirildi. Önümüzdeki günlerde kayıp Miraç ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanabilir” dedi.

Narin’in cinayete kurban gitmesinin ardından Diyarbakır’da özellikle Tavşantepe köyünde ölen ve kaybolan çocukların sayısı dikkat çekmişti. Son 10 yıl içinde hayatını kaybeden çocukların ölüm sebeplerinin araştırılması istenmişti.

SON DAKİKA HABERİ | Müge Anlı'daki Miraç Çiçek olayında son durum ne? Kayıp Miraç Çiçek bulundu mu? - Yaşam Haberleri

ŞEKER PAKETLERİNDE BİLE DNA İNCELEMESİ YAPILMIŞ

Kelekçiler Köyü’nde 31 Temmuz 2020’de kaybolan Miraç Çiçek için İçişleri Bakanlığı beş kişilik bir soruşturma ekibi kurmuş, savcılığın 42 ayrı senaryo üzerinde durduğu öğrenilmişti.

Diyarbakır'da kaybolan Miraç'ın ailesi umutlu bekleyişini sürdürüyor

Dönemde soruşturmayı takip eden Diyarbakır Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nden Avukat Emin ÇobanBölgedeki şeker paketlerinde bile DNA incelemesi yapılmış. Bir ihbar üzerine beton dökülen bir yerde beton kaldırılmış. Yani aslında çok detaylı ve titiz bir soruşturma yapılmış ancak şu ana kadar bir sonuca ulaşılmış değil. Şu ana kadar bir sonuç alınmaması nedeniyle daimi arama kararı ile dosyanın faili meçhuller arasına konulması söz konusu” açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler