Narin Güran cinayetinde düğümler çözülüyor! İtirafçının arkadaşı her şeyi tek tek anlattı

Narin Güran cinayetinde düğümler çözülüyor! İtirafçının arkadaşı her şeyi tek tek anlattı

Narin Güran cinayetinde, Narin'in amcası Salim Güran'ın talimatıyla küçük kızın cansız bedenini çuvalla dereye atan Nevzat Bahtiyar'ın arkadaşları açıklama yaptı. İşte tüm ayrıntılar...

İtirafçının arkadaşı her şeyi tek tek anlattı

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor.

Şüpheliler arasında Narin'in annesinin de bulunduğu soruşturma kapsamında, 24. şüpheli olarak gözaltına alınan sıvacı Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi olayın seyrini değiştirdi. Bahtiyar, 200 bin TL karşılığında Narin'in cesedini ortadan kaldırdığını itiraf etmişti.

itirafcinin-arkadasindan-carpici-aciklama-narin-cinayetinde-sir-perdesi-aralaniyor-1725966835614-2.jpg
Narin'in amcası Salim Güran

İTİRAFÇININ ARKADAŞI KONUŞTU

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın arkadaşı Emrah Ergin de canlı yayında çarpıcı ifadeler yer verdi.

Ergin, Bahtiyar'ın Narin Güran'ın cansız bedenini taşımış olmasının kendisini şaşkına çevirdiğini ifade etti. Ayrıca, Bahtiyar'ın son 4 aydır elektriksiz yaşadığını belirten Ergin, Narin'in amcası Salim Güran'ın Bahtiyar'ı "Elektriğini getireceğim, inşaatını yapacağım" diyerek ikna etmiş olabileceğini öne sürdü.

narin-guran-i-dereye-gomen-itirafcinin-fotografi-17803683-4062-m.webp
İtirafçı Nevzat Bahtiyar

“YÜZDE 90 BU ELEKTRİK VE İNŞAAT İÇİN TEHDİT ETMİŞTİR”

Ergin, A Haber'e şunları söyledi:

Çok efendi biriydi. Böyle bir şeyi hayatta tahmin etmezdik. İnşaatı için yaptı. 3 ay kendi işini yaptım ben. Ruhsat alamadı belediyeden. Muhtar ‘Siz devam edin ben hallederim.’ dedi. Yüzde 90 bu elektrik ve inşaat için tehdit etmiştir. O adam böyle bir adam değildir ama ne olduysa olmuş.

(Cinayeti kendi işlemiş olabilir mi?) Yok. O sadece yardım etmiştir. O böyle bir adam olamaz. Bu adam zora girmiştir. Onun 4 aydır evi elektriksiz. Onun için komşu evinden elektrik çekmişler.

“BİRBİRLERİNE KARIŞMIŞLAR. ONUN İÇİN HER ŞEYİN ÜSTÜNÜ KAPATIYORLAR”

(Muhtar evini yıktırırım diye tehdit mi etti?) Muhtar demiş ki “Senin elektriğini getireceğim, inşaatını yapacağım.” Bunun için onu tehdit etmiş olabilir. Bundan dolayı olabilir. Nevzat böyle bir adam değildir. Demek ki para, mal, mülk için her şeyi yapabiliyor insan. Benim evime gelmiş, yemeğimi, suyumu içmiş… İlk defa şaşkınım. Dün akşam resmini gördüm, öbür dünyaya gittim geldim. 25 tane inşaatçı arkadaşım var. Bu olay olduktan sonra telefonlarımı açmıyorlar. Bir şey soracağımı tahmin ederek… Bu köyün hepsi akrabadır. Yabancı yoktur aralarında. Amca çocuğu, dayı çocuğu… Birbirlerine karışmışlar. Onun için her şeyin üstünü kapatıyorlar.