Nokia ile devrim yaratan şirketten üç farklı telefon modeli: Karşınızda Pulse+ ve Pulse Pro!

Nokia ile devrim yaratan şirketten üç farklı telefon modeli: Karşınızda Pulse+ ve Pulse Pro!

Nostaljik Nokia'nın efsanevi telefonlarını yeniden hayata döndüren HMD Global, üç ayrı modeli olan Pulse, Pulse+ ve Pulse Pro'yu görücüye çıkardı. İşte özellikleri...

Şirket, kendi markası altında tanıttığı ilk telefonları resmi olarak dün duyurdu. HMD Pulse adını taşıyan bu seri, Pulse, Pulse+ ve Pulse Pro olmak üzere üç farklı modele sahip.

Bu üçlünün en dikkat çekici modeli, adından da anlaşılacağı gibi Pulse Pro.

jihnjk.webp

HMD Pulse Pro, 6.56 inçlik bir IPS LCD ekrana sahip. HD+ çözünürlüğü olan bu ekran, 720 x 1480 piksel çözünürlüğe sahip ve 90 Hz yenileme hızına sahip. Telefon, Unisoc T606 yonga setinden güç alıyor. Cihazda tercihe bağlı olarak 4, 6 veya 8 GB RAM bulunuyor. Dahili depolama alanı 128 GB ancak microSD hafıza kartı ile 256 GB'a kadar artırılabiliyor. Batarya kapasitesi ise 5000 mAh.

124589.webp

Kamera özellikleri ise oldukça etkileyici. Telefonun arkasında 50 + 2 megapiksellik çift arka kamera bulunurken, ön tarafta 50 megapiksellik bir selfie kamerası mevcut.

9857.jpg

Bu özelliklerden anlaşılacağı üzere, HMD telefonlarının satış noktası teknik özellikler değil. Tasarımı da çok etkileyici olmayabilir ancak şirket, telefonun çevre dostu yapısının kullanıcıları cezbedeceğini umuyor.

4563.jpg