Nwakaeme: Şampiyon olmak isterim

Nwakaeme: Şampiyon olmak isterim

Trabzonspor, Anthony Nwakaeme'yi 2 yıllığına yeniden kadrosuna kattı. Nwakaeme, Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'a dönüşüyle ilgili olarak, "Ben de yine şampiyon olmak isterim. 10 kez daha arka arkaya şampiyon olmak isterim. Fırsat olursa iki elimle bunu kucaklamak isterim" şeklinde ifade etti.

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'un Macaristan'ın Szeged kentindeki ikinci etap hazırlıkları sırasında yaptığı açıklamada, takıma olan uyumunun iyi gittiğini belirterek, "Oyuncu arkadaşlarımla tanıştım, yeni katılanlar var. Rekabet takıma katkı sağlayacak bir dinamik. Futbolu sadece futbol olarak görüyorum. Şampiyonluk hedefi herkesin ortak amacı" dedi.

"BURADA OYNAMAYI ÖZLEDİM"

Teknik direktör Abdullah Avcı ile daha önce çalıştığını kaydeden Anthony Nwakaeme, "Şampiyonluk senesi de birlikteydik. Hocamızı tanıyoruz. Ben şampiyonluk senesinden önce de tanımıştım. Kararlı bir hoca. Her zaman kazanmak isteyen ne istediğini bilen biri. Topa sahip olmak isteyen biri. Hocanız size ne istediğini söyler, uygulamaya çalışırsınız. Hocamı yakından tanıyoruz. Kendisinin ne isteyeceğini biliyorum, inanıyor, güveniyorum. Ondan öğrendiklerimizi uygulayıp tekrar başarılı olmaya çalışacağız. Taraftarımızın statta çıkardığı o sesi özlediğimi söyleyebilirim. O atmosferi kazanma isteğini özledim. Bana Trabzon denildiğinde aklıma gelen ilk şey futbol. Ben de burada oynamayı özledim" ifadelerini kullandı.