Özgür Özel'den 'cins kedi' çıkışı

Özgür Özel'den 'cins kedi' çıkışı

Özgür Özel, kedi sahiplendiğini duyurduğu paylaşımına gelen "Cins kedi mi?" yorumuna yanıt verdi.

Sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeler gündemdeyken, CHP yeni bir kedi daha sahiplendi. Yakın zamanda taburcu olan Şero'nun yanına, Zafer adı verilen bir kedi eklendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerin yapıldığı 31 Mart günü doğan dört kedi yavrusundan birini sahiplendi.

gpp4injbiaavapg.jpg

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Narlıdere Belediye Başkanımız Erman Uzun'un bir kardeşini sahiplendiği, yerel seçimleri kazandığımız 31 Mart günü doğan dört kedi yavrusundan birini de biz sahiplendik. Doğduğu gecenin anısına adını Zafer koyduk. Zafer, yeni zaferlere doğru Genel Merkezimizde Şero ile omuz omuza hep yanımızda olacak" ifadelerini kullandı.

ozgur-ozel.png

Özel'in paylaşımına bir sosyal medya kullanıcısı, "cins kedi mi?" yorumunda bulundu. Özel, bu yoruma yanıt olarak, "Cins olsa ne olur, olmasa ne olur. Sonuçta 3 kardeşiyle birlikte sokağa atılmış, sahiplenmek hata mı?" ifadelerini kullandı.

gpp4ilfaaaexkby.jpg

Kullanıcı ise Özel'in yanıtına şu cevabı verdi:

"İnsanlara örnek olmak adına cins olmayan sokak hayvanlarını sahiplenip, medyada onları görünür kılmamız gerektiğini düşünüyorum. Hata, anneyi kısırlaştırmayıp, doğurtup, yavruları sokağa atan kişilerde tabii ki... Sevgiler..."

ozgur.png

gpp4ikeasaa7hko.jpg