Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye ittifak çağrısı!

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye ittifak çağrısı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devlet Bahçeli’ye dikkat çeken bir davette bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldığı Gaziler Çalıştayı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yazılı açıklamasına yanıt vererek, Cumhur İttifakı'ndaki sorunlara dikkat çekti ve Bahçeli'ye Türkiye ittifakına katılma davetinde bulundu.

Resim

“BAHÇELİ MEMNUN DEĞİLSE, BİZE KATILABİLİR”

Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'normalleşme' açıklamalarına ilişkin bir soruya, "Belli ki Cumhur İttifakı'nda sorunlar var. Cumhur İttifakı'nın sorunları Cumhur İttifakı'nın sorunlarıdır. Bizim kimseyle bir tartışmamız, gerginliğimiz yok. Sayın Bahçeli'ye bir davette bulunayım; Sayın Bahçeli memnun değilse, bizim ittifakımıza, Türkiye ittifakına katılabilir. Sayın Bahçeli şöyle bir kolaycılık yapmasın; memleketi bu hale getirip, suç ortağını bize doğru itmesin" sözleriyle yanıtladı.

Özel, MHP Genel Başkan Yardımcılarının bazı gazetecileri hedef göstermesiyle ilgili bir soru üzerine, "Semih Yalçın ile İzzet Ulvi Yönter arasında bir fark yok. Normalleşmeden en çok onlar korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye'de kimse başkentin göbeğinde Ülkü Ocakları Başkanı'nın cenazesini sahipsiz bırakmaz. Onlarla aynı seviyeye inersek, çıkarsak vurgun yeriz. Onları o seviyede bırakalım. Samimi ülkücüler de o iki isimden yaka silkiyorlar, partiye yük olduğunu söylüyorlar zaten" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler