PUBG Mobile beklenen özellik sonunda geliyor

PUBG Mobile beklenen özellik sonunda geliyor

Uzun zamandır beklenen özellik sonunda PUBG Mobile geliştiricisi Krafton tarafından v3.2 güncellemesi ile duyuruldu...

Özellikle mobil platformda büyük bir hayran kitlesine sahip olan PUBG Mobile, sürekli olarak yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Uzun zamandır oyuncuların heyecanla beklediği bir özelliği, sonunda yeni v3.2 güncellemesi ile sunacak olan oyun, kullanıcılara yenilikçi bir deneyim vadediyor. İşte PUBG Mobile'un v3.2 güncellemesi ile gelen yeni özellikler...

tf.webp

PUBG Mobile'un v3.2 güncellemesiyle birlikte, Samsung cihazlar için 120 FPS ekran modu geliyor. 30 Mart tarihinde yapılan duyurularla, PUBG Mobile geliştiricisi Krafton'ın bu özelliği oyuna getireceği ortaya çıkmıştı. Bu güncellemeyle, bugüne kadar desteklenen en yüksek kare hızı olan 90 FPS'i aşacak. İlk etapta sınırlı cihazlara yayınlanacak olan 120 FPS desteği, Samsung Galaxy S24, Galaxy S23 ve Galaxy Z Fold 5 kullanıcıları için sunulacak.

g.webp

Bugün, yani 13 Mayıs'ta Tencent tarafından PUBG v3.2 güncellemesinin yayınlanacağı ortaya çıktı ve 120 FPS desteği öncelikli olarak Galaxy S24, S23 ve Z Fold 5 cihazlarına verilecek. Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, Samsung forumunda oyun optimizasyonu bölümünde çalışan bir moderatör, gelecek oyun geliştirmelerinde Tencent'in 120 FPS önceliğini Samsung cihazlara vereceğini söyledi.

PUBG Mobile v3.2 güncellemesi ile birlikte gelen diğer özellikler arasında ise şunlar bulunuyor:

- Yeni Mecha Fusion Modu / SteelArk
- Armamech
- Yeni özel araç: Levitron
- Strider
- Efsanevi Pilot Mücadelesi
- Jetpack
- Kişisel yardım (Personal AED)
- Mıknatıs Silahı (Magnet Gun)
- Yeniden doğma işaretçisi (Respawn Beacon)