Rızası olmadan doğduğu için anne ve babasına dava açtı

Rızası olmadan doğduğu için anne ve babasına dava açtı

TikTok kullanıcısı Kass Theaz, rızası olmadan dünyaya getirildiği için anne ve babasına dava açtığını belirterek, doğum öncesi ebeveynlerin çocuklarıyla iletişime geçmesi gerektiğini vurgulayan paylaşımıyla hızla gündem oldu.

Kass Theaz adıyla TikTok'ta paylaşımlar yapan bir kadın, anne ve babasına rızası olmadan dünyaya getirildiğini iddia ederek dava açtığını söyleyerek sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Theaz, videolarında ebeveynlerinin doğmadan önce kendi isteğiyle var olup olmayı tercih ettiğini sormadıklarını belirtti ve bu mesajıyla 8 milyon görüntüleme elde etti.

1

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Theaz, anne ve babasına karşı tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarına rağmen, kendi çocuk sahibi olmasına yönelik eleştirilere maruz kaldı. Ancak genç kadın, evlat edindiği çocuklarıyla gurur duyduğunu belirterek, 'Onların varlığı benim suçum değil. Eğer hamileyseniz, gerçekten isteyip istemediklerini sormak için bir medyumdan yardım almalısınız' dedi.

2

Theaz'ın paylaşımına yönelik sosyal medya kullanıcıları arasında farklı yorumlar yapılırken, bazıları şaka yapıldığını belirtirken diğerleri Theaz'ın sözlerini ciddiye aldı. Gönderi altında yer alan yorumlardan birinde, "Bu gerçek mi?" sorusu sorulurken, başka bir kullanıcı ise, "Harika bir şaka" yorumunu yaptı.

İlgili Haberler