Rus fenomenin ölümünde yeni gelişme. En yakını tam kusurlu çıkmış

Rus fenomenin ölümünde yeni gelişme. En yakını tam kusurlu çıkmış

Dünyaca ünlü Rus motosiklet tutkunları arasında yer alan fenomen Tatiana İvanovna Ozolina'nın hayatını kaybettiği kaza ile ilgili olay yeri tutanağına ulaşıldı.

Tutanakta, Ozolina'nın motosikletine arkadan çarparak 26 metre sürüklenmesine neden olan yakın arkadaşı Onur Obuk'un tam kusurlu olduğu belirtildi.

0x0-rus-fenomen-tatiana-ivanovna-ozolina-carpan-tam-kusurlu-cikti-sabah-olay-yeri-tutagina-ulasti-1721879417855.webp

Muğla'nın Milas ilçesinde gerçekleşen kazada, 38 yaşındaki Rus sosyal medya fenomeni Tatiana İvanovna Ozolina'nın ölümüne neden olan olayın detayları ortaya çıktı. Olay yeri tutanağına göre, üç motosikletli arasında en önde bulunan Ozolina, önündeki TIR'ı görünce hızını düşürmek için fren yaptı. Bu sırada arkasından gelen Onur Obuk, fren yaptığını fark edemeyip Ozolina'nın motosikletine çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ozolina'nın motosikleti devrildi ve 26 metre sürüklendikten sonra orta refüje düştü, bu esnada kaskı da çıktı. Onur Obuk ise devrilen motosikletiyle sağdaki refüje savruldu.

0x0-rus-fenomen-tatiana-ivanovna-ozolina-carpan-tam-kusurlu-cikti-sabah-olay-yeri-tutagina-ulasti-1721879418633.webp

TUTANAĞA GÖRE TAM KUSURLU BULUNDU

Tutanağa göre, Obuk kazada tamamen kusurlu bulundu ancak yapılan alkol testi sıfır çıktı. Milas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma çerçevesinde, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Onur Obuk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0x0-rus-fenomen-tatiana-ivanovna-ozolina-carpan-tam-kusurlu-cikti-sabah-olay-yeri-tutagina-ulasti-1721879419063.webp

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Kazanın ardından, Tatiana İvanovna Ozolina'nın cenazesinin Rusya'ya götürülebilmesi için Rusya'da yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya, Ozolina'nın sevgilisi Alex Volodikov ve kazada yanında bulunan arkadaş Sergey Hardikov tarafından sosyal medyada duyuruldu. Alex Volodikov, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, Tatiana'nın ailesine destek olmak amacıyla resmi bir bağış kampanyası başlatıldığını belirtti ve bağış yapmak isteyenler için banka kartı bilgilerini paylaştı.

0x0-rus-fenomen-tatiana-ivanovna-ozolina-carpan-tam-kusurlu-cikti-sabah-olay-yeri-tutagina-ulasti-1721879424622.webp

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayı gören vatandaşların ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Tatiana İvanovna Ozolina'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Onur Obuk ise Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

0x0-rus-fenomen-tatiana-ivanovna-ozolina-carpan-tam-kusurlu-cikti-sabah-olay-yeri-tutagina-ulasti-1721879428660.webp

DÜNYAYI GEZDİ TÜRKİYE’DE ÖLDÜ

Dünya turuna çıkan ünlü Rus motosiklet vlogger'ı Tatyana Ivanovna Ozolina, Rusya'nın popüler motosiklet vlog kanallarından birinin sahibiydi. Sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçisi bulunan Ozolina, motosiklet tutkusunu ve maceralarını paylaşmaktaydı. Ölümü, takipçileri ve hayranları arasında büyük üzüntü yarattı. Tatyana Ivanovna Ozolina'nın Yunanistan'a gitmek üzere yola çıktığı, ancak izin verilmeyince rotasını Türkiye'ye çevirdiği öğrenildi.