Rüyada deprem görmek neye işarettir

Rüyada deprem görmek neye işarettir

Rüyada deprem görmek, pek çok farklı anlama gelmektedir. Bu rüya, rüya sahibinin iş yaşamında sıkıntılar yaşayacağına ve devletler arasında savaş çıkmasına işaret eder.

Deprem, zelzele, yer sarsıntısı ve sallanma gibi olaylar rüyada benzer anlamlar taşır. Rüyada dünyanın her yerinde büyük bir depremin olduğunu görmek, ülkeler arasında çıkacak savaşlara yorumlanır. Ayrıca, deprem anının yaşanması, rüya sahibinin iş hayatında ciddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Bir kişinin rüyasında deprem görmesi, o kişinin bir şehirden başka bir şehre göç edeceğine dalalet eder. İbn-i Sîrîn Hazretlerinin tabirine göre, rüyada deprem olduğunu ve evin sallandığını görmek, depremin şiddetine bağlı olarak bölge halkına bir lider tarafından sıkıntı ve bela geleceğine işarettir. Aynı zamanda, deprem rüyası, keder, zarar ve işlerin iflasına delalet eder.

Rüyada depremi yaşadığını görmek, rüya sahibinin bir yerden başka bir yere göç edeceğine işaret eder. Rüyada bir dağın sarsıldığını veya yerinden kopup tekrar yerine geldiğini görmek, korku ve şiddete işaret eder. Bu, depremin büyük bir afet olmasından kaynaklanır.