Rüyada lens takmak ne anlama gelir?

Rüyada lens takmak ne anlama gelir?

Rüyada lens görmek genel olarak, rüya sahibinin işaret ettiği genel anlam bakımından hayırlı işlere gireceğine ve bu sayede bol kazanç elde edeceğine yorumlanır. Peki, rüyada lens takmak ne anlama gelir?

Rüyada lens görmek veya takmanın yorumları, rüyada görülen detaylara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle rüyanın anlamının anlaşılması için rüyada görülen detayların önemli olduğunu unutmamak gereklidir.

RÜYADA LENS TAKMAK

Rüyada lens takmak genel anlamıyla, rüya sahibinin işlerinde başarı elde edeceği ve bu sayede kazancının artacağına işaret eder. Beşer ise güzel bir evlilik yaparak hayırlı evlatlar sahibi olacağına ve ailesiyle huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

RÜYADA GÖZÜNE MAVİ LENS TAKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada gözüne mavi lens taktığını görmek, rüya sahibinin çok hayırlı işler yapacağına ve bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder. Ancak ilerleyen süreçte hatalı adımlar atarak başının belaya gireceğine ve şaşırtıcı haberler alacağına da işaret eder.

ruyada-lens-gormek.jpg

RÜYADA GÖZÜNE YEŞİL LENS TAKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada gözüne yeşil lens taktığını görmek, rüya sahibinin hayatında var olan sıkıntıların ve dertlerin azalacağına ve suçlanacağı bir durumdan sonra aklanacağına işaret eder.

RÜYADA LENS ÇIKARTTIĞINI GÖRMEK

Rüyada lens çıkarttığını görmek, rüya sahibinin zor durumlarla karşı karşıya kalacağı bir sürece gireceğine ve çaresiz kalacağına işaret eder. Olumsuzluklar yaşayarak kötü hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

RÜYADA RENKLİ LENS GÖRMEK

Rüyada renkli lens görmek, rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret eder. Bekar ise hayırlı bir evlilik yapacağına ve neşeli bir ömür geçireceğine, evlat sahibi olacağına ve evlatlarının hayırlı insanlar olacağına işaret eder.