Rüyada yüksekten düşmek ne anlama gelir?

Rüyada yüksekten düşmek ne anlama gelir?

Sıkça görülen rüyalardan biri olan yüksekten düşmenin olumlu ve olumsuz anlamları bulunur. İşte o anlamlar…

Rüyada yüksekten düşmek, genel olarak ferah ve rahat bir yaşamın habercisidir. Rüya sahibi, yaşadığı sıkıntılar, üzüntüler ve dertlerin kısa süre içinde sona ereceğine, borçlarını ödeyip maddi ve manevi olarak rahatlayacağına işaret eder. Gerçek hayatta karşılaşılan zorluklardan kurtulmak ve huzurlu bir yaşama kavuşmak olarak yorumlanır.

kkk.jpg

YÜKSEKTEN BOŞLUĞA DÜŞMEK

Rüyada yüksekten boşluğa düştüğünü görmek, rüya sahibinin sıkıntılı bir dönemden kısa sürede çıkacağına delalet eder. Maddi ya da manevi sorunlarının sona ereceği, borçlarını kapatıp ailesi ve çevresiyle barış içinde yaşayacağı anlamına gelir. Bu durum, rüya sahibinin atılım yapması gerektiğine de işaret eder.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi bazı zararlara uğrayacağını ifade eder. Bu zararları karşılamak için bir arkadaşından borç alacağı ve bu borcu ödemekte zorlanacağı şeklinde yorumlanır. Bu rüya, sıkıntılı bir döneme girileceğine dair bir uyarıdır.

GÖKYÜZÜNDEN DÜŞMEK

Rüyada gökyüzünden düştüğünü görmek, rüya sahibinin ailesine hayırlı bir evlat olacağına ve iş hayatında önemli başarılar elde edeceğine delalet eder. Eğitim hayatında da başarılı olacağı ve vatanına, milletine hayırlı işler yapacağı şeklinde yorumlanır. Bu rüya, genellikle olumlu anlamlar taşır.