Silivri'de boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranlar müdahale etti

Silivri'de boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranlar müdahale etti

Silivri'de sıcak hava ve yüksek nemden bunalanlar Kumluk Plajı'na akın etti. Plajın en kalabalık olduğu saatlerde, denizde açılan bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

Durumu fark eden cankurtaranlar hızla müdahale ederek kişiyi kurtardı. Genç adamın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

JET SKİ İLE KURTARILDI

Hava sıcaklığının 37 dereceye çıktığı Silivri'de, vatandaşlar Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Kumluk Plajı'na yöneldi. Bu sırada denize açılan bir kişi boğulma tehlikesi yaşadı. Durumu fark eden cankurtaranlar, hemen müdahale ederek iki cankurtaran jet skiyle denizde çırpınan kişiyi kurtardı. Jet skiye alınan genç, kumsala çıkarıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kumluk Plajı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaran ekipleri, olası tehlikelere karşı görevlerini sürdürüyor. Cankurtaranlar, plajdaki vatandaşları "Lütfen güvenlik şeridinin dışına çıkmayalım. Güvenlik şeridinin dışına çıkmak tehlikeli ve yasaktır. Denizin belirli alanlarında ani derinlikler bulunmaktadır. Lütfen dikkatli olalım" sözleriyle uyarıyor.