Simpsonlar bunu da bildi! Tüm dünya bu kehaneti konuşuyor

Simpsonlar bunu da bildi! Tüm dünya bu kehaneti konuşuyor

The Simpsons'ın ABD Başkanı Biden'in ABD Başkanlık yarışından çekilerek yerine yardımcısı Kamala Harris'in aday olmasıyla ilgili kehaneti tüm dünyada gündem oldu.

1989'dan beri devam eden ve küresel bir izleyici kitlesine sahip olan televizyon klasiği 'The Simpsons', kehanetlerine bir yenisini daha ekledi.

DailyStar'ın haberine göre, çizgi dizide ABD Başkan adayı Joe Biden yerine Demokratların yeni Başkan adayı Kamala Harris ile ilgili bir kehanet de yer alıyor.

1-b6ci-cover.webp

2000 yılında yayınlanan bir bölümde, çizgi dizinin Kamala Harris'i tahmin ettiği anlaşıldı. Bu bölümde Lisa, Kamala Harris'in Biden'ın 2021'deki yemin töreninde giydiği mor takım elbiseye oldukça benzeyen bir kıyafetle başkan rolünü üstleniyor.

2-cud0.jpg

The Simpsons'ın Biden'in başkanlık yarışından çekilmesi ve yerine Kamala Harris'in aday olmasıyla ilgili bu kehaneti, dünya çapında büyük yankı uyandırdı. Basında sık sık mor ceket ve kolyesiyle yer alan Kamala Harris, Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından desteklediği aday olarak öne çıktı.