Sinan Ateş’in ablasını takip edenler MHP'li çıktı! Ülkü Ocakları aileyi adım adım takip etmiş

Sinan Ateş’in ablasını takip edenler MHP'li çıktı! Ülkü Ocakları aileyi adım adım takip etmiş

Ankara'da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in kardeşi Selma Ateş'i takip edenlerin kim olduğu ortaya çıktı.

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından iddianame yaklaşık 1,5 yıl sonra hazırlandı.

Bu süre zarfından suikasta ilişkin detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, soruşturmanın peşini bırakmadı, siyasi isimlerden görüşme talep etti.

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş Cumhuriyet'e konuştu: Kapattırmayacağız - Son Dakika Siyaset Haberleri | Cumhuriyet

Sosyal medya hesabından bulduğu delilleri paylaşarak, dava dosyasında geçen MHP’li isimlere ilişkin hesap soran Ateş, kendisinin takip edildiğini öne sürmüştü.

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'ten “Sinan Ateş'in bir duruşu vardı, MHP de gereğini yaptı” diyen Baki Özışık'a suç duyurusu

Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’in de takip edildiği ortaya çıktı. T24'ün edindiği bilgiye göre Selma Ateş, Bursa’da avukatıyla oturduğu kafede 2 aracın kendisini takip ettiğini fark ederek, emniyete şikayete gitti.

Ateş’i takip eden 2 arabalık 7 kişi arasında İki Başkan Yardımcısı, Bursa Ülkü Ocakları mensubu olduğu da tespit edildi. İfade vermeye giden Selma Ateş'in yanında, eski Bursa Ülkü Ocakları Başkanı ve Sinan Ateş’in arkadaşı Cahit Özdemir de bulundu.

lllll.jpg

“BİRİLERİ BİR ŞEYLERİN HAZIRLIĞINI YAPIYORDU KARDEŞİMİ BUNA ENGEL GÖRDÜLER”

Daha önce canlı yayına bağlanan Selma Ateş, kardeşinin öldürülmesine ilişkin şunları söylemişti:

“Bu işler torbacıların yapacağı kadar basit değil. Sinirlerime hakim olamıyorum. Devletimiz yok mu bizim? 15 bin sayfa evrak bir insanın ölümüyle... Düşünün! Bir de Eray Özyağcılar mevzusu var. 6 Şubat’ta yakalanmadan önce 5 Şubat’ta aynı araçla Edirne'de. Bunların görüntüleri var bizde. Nasıl 6 Şubat’ta yakalanırken aracı oralardan geçebiliyor. Tetikçiyi yurtdışına kaçırırken yakalandınız. Birileri bir şeylerin hazırlığını yapıyordu kardeşimi buna engel gördüler.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in katili Eray Özyağcı'nın İstanbul'a kaçıran araç bilgileri

İlgili Haberler