Sinan Ateş’in ailesinden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Sinan Ateş’in ailesinden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in davasının ardından annesi ve kız kardeşleri, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Sosyal medya hesabından ziyareti duyuran Kılıçdaroğlu “Bugün ziyaretime rahmetli Sinan Ateş'in kıymetli anneleri Saniye Ateş hanımefendi ve kız kardeşleri Selma ve Sevda Ateş hanımefendiler geldiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Ateşin sadece düştüğü yeri değil, bütün vicdanları yakacağı bir ülke ümidi ve mücadelesiyle, haksızlığa uğramış bütün mağdur annelere destek ve selamlarımla” dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş davası hakkında açıklama: Feriştahı gelse biz bu

ekran-goruntusu-2024-07-06-154123.jpg

10 KİŞİYE TAHLİYE KARARI

Sinan Ateş’in cinayetine ilişkin 1 Temmuz’da başlayan duruşma 5 Temmuz’da sona erdi. Davada Mehmet Yüce, Erdem Karadeniz Osman Bayraktar, Zekeriya Asarkaya, Hakan Saraç, Ufuk Köktürk, Aytaç Ataç, Caner Günay, Umut Ersoy, Alper Atay tahliye edilirken, duruşma 19 Temmuz 2024 tarihine ertelendi.

MHP'li Serdar Öktem'in HTS kaydı alınması talebi reddedildi. Tolgahan Demirbaş'ın Olcay Kılavuz'un evinde gözaltına alınmasının dosyaya girmesi talebi reddedildi. Adli rapor ve keşiflerin artması yönünde talep de reddedildi.

Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanığa tahliye | Euronews

MHP’Lİ İKİ İSMİ VERDİ

İlk kez hakim karşısına çıkarak ifade veren Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş “Sinan, bu tehditler başladığında bana ‘Ayşe, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz’a talimat vermiş ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış” diyerek MHP’li iki kişinin ismini verdi.