Süleyman Soylu'ya hangi görev verilecek. Fatih Ergin'den bomba iddia

Süleyman Soylu'ya hangi görev verilecek. Fatih Ergin'den bomba iddia

Yeniçağ Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Ergin, katıldığı bir canlı yayında kulis bilgisi paylaşarak Süleyman Soylu'nun geri döneceğini öne sürdü.

Sözcü TV'de yayınlanan Serap Belovacıklı moderatörlüğündeki 'Aklın Yolu' programına Yeniçağ Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazar Fatih Ergin, Hilmi Hacaloğlu, Bilgin Gökberk, Altan Sancar, Erdem Gül ve Prof. Dr. Öner Günçavdı konuk oldu.

Gazeteci Ergin, canlı yayında kulis bilgisi paylaşarak, 'Süleyman Soylu'nun dönüşüne şahit olabiliriz' açıklamalarında bulundu.

57.jpg

TÜRKİYE HEPSİNİ GÖNDEREBİLİR

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen göçmen ve sığınmacı konusuna değinen Ergin, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'de karşı devrim bir iktidar var. İktidar, 22 yıldır karşı devrim için neler yaptı Türkiye'de? Şu rejim bile aslında karşı devrime kapıyı açan bir şeydi. Ve şu anda Türkiye'de, karşı devrimin kilometre taşı Suriyeliler ve Afganistanla işleniyor.

Türkçe üzerinden, Arapçayı kutsal görüyorsunuz, Türkçe'yi Arapçayı tanıtan tabelaların üzerinden kimse farkında değil, Türkiye'de devrim yaratıyor.

Fiilen anayasanın ilk dört maddesi delinmiş, Arapça tabelalar üzerinden.
Şimdi insanlar bunları da gördüğü zaman, en sosyal demokrat, en hümanist insanda bile bir tepkisel milliyetçilik duygusu uyanıyor. İşin sadece ekonomik boyutu yok.

58.jpg

Bu öfke biriktikçe biriktikçe, bu millette düdüklü tencere değil, en ufak bir olayda provokasyon oluyor.

Aslı astarı yok bir olayda bir duyumda sokaklara dökülebilir.

Yani buna şaşırmamak lazım.

Ben dün Kayseri'deki olaya hiç şaşırmadım...

Yani 20'li yaşlarda milyonlarca Suriyeli ve Afganistanlı var Türkiye'de.

30'lu yaşlarda var, 40'lı yaşlarda var.

59.jpg

Nasıl entegre olacağız?

Mesela, şimdi çocukları ilkokula gönderiyorlar, aileleri tembihliyor, İstiklal maaşlarını okumayacaksın diye tembihliyor.

Nasıl olacak bu entegrasyon? Tek bir çözümü var!

Acilen Suriye Devleti ile masaya oturacaksınız. Güvenli dönüş sağlayacaksınız!"

142563.jpg

ERGİN'DEN 'GERİ DÖNECEK' İDDASI

Öte yandan bir kulis bilgisi paylaşan Gazeteci Ergin, önümüzdeki günlerde önemli bir ismin geri döneceğini ileri sürerek, "Önümüzdeki günlerde veya aylarda geri dönüşümüne şahit olabiliriz... MHP, çok ciddi bir biçimde bastırıyor. Süleyman Soylu'ya yeniden bir görev verilmesi için..'' ifadelerini kullandı.