Terme'de Amazon Kano Festivali

Terme'de Amazon Kano Festivali

Terme Belediyesi ve kano kulüplerinin iş birliğiyle düzenlenen Terme Amazon Kano Festivali, cumartesi günü Gölyazı Mahallesi göller bölgesinde gerçekleşecek.

Terme'de ilk kez düzenlenen bu kano festivali için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Terme Gölyazı bölgesi, denizle yan yana iki göl ve birçok kanal barındırıyor.

"DOĞANIN BİR PARÇASI OLACAKLAR"

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Festival hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bölgemizdeki birçok kano kulübü davetimize olumlu yanıt verdi ve festivalimize katılıyor. Daha önce de deneyimlediğimiz bu güzel aktivitenin ilçemizde gelişmesi için bu festival önemli bir ilk adım. Bölgenin doğal güzellikleri o kadar etkileyici ki festivale katılanlar doğanın bir parçası olacaklar" dedi.

Festivalin destekçilerine teşekkür eden Başkan Kul, "Bu festival bizim ve ilçemiz için çok önemli. Organizasyonda bize destek veren Ordu Kano Kulübü, Giresun Doğa Sporları Kulübü, Bafra Extrem Spor Kulübü ve Terme Amazon Kano Kulübü'ne teşekkür ederim" diye ekledi.

Başkan Kul, Terme Belediyesi önünden festival alanına ücretsiz servisler sağlanacağını belirterek, su sporlarını ve doğayı seven herkesi festivale davet etti.