Turizmin başkentinde çifte saldırı: 2 kişiyi arka arkaya vurdu

Turizmin başkentinde çifte saldırı: 2 kişiyi arka arkaya vurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde kimliği öğrenilemeyen bir şüpheli, birbirine yakın iki ayrı bölgede S.Y. ve D.A’yı tabancayla vurup olay yerinden yürüyerek uzaklaştı.

Olay, saat 18.00 civarlarında, Güllerpınarı Mahallesi’nde gerçekleşti. Kimliği henüz tespit edilemeyen bir şüpheli, bilinmeyen sebeple S.Y.’yi bacağından tabancayla vurarak yaraladı. S.Y.’yi yaraladıktan sonra yakın bir bölgeye giderek orada da D.A.’yı kasık bölgesinden tabancayla vuran şüpheli daha sonra yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından ayrı yerlerdeki S.Y. ve D.A., ilçedeki farklı hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için bir çalışma başlattı.

59028-1.jpg

Olay anı ise bir vatandaş tarafından telefon kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntüde D.A.’nın vurulduktan sonra şüphelinin bacağını tutarak bir süre boğuştuğu, Sonrasında da şüphelinin kaçtığı anlar yer aldı. Diğer görüntüde ise şüphelinin rahat bir biçimde D.A.’yı vurduğu sokaktan ayrıldığı anlar görüldü.

59028-3.jpg

59028-4.jpg

İlgili Haberler