U16 Milli Takım İsviçre’yi 4-3 mağlup etti

U16 Milli Takım İsviçre’yi 4-3 mağlup etti

U16 Milli Takımı, İstanbul'da özel bir maçta İsviçre'yi 4-3 yenerek galibiyet elde etti. Mücadele, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti.

Milli takımın gollerini 4. dakikada Tuna Baran Demir, 14. dakikada Furkan Koçak, 29. dakikada Hasan Ege Akdoğan ve 33. dakikada Muhammed Tazı kaydederken, İsviçre'nin gollerini 50 ve 53. dakikalarda Dominik Papic ile 62. dakikada Sandro Wyss attı.

Karşılaşmayı TFF İcra Kurulu Üyesi ve Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen de izledi. U16 Milli Takımı, İsviçre ile ikinci maçını yarın saat 11.00'de oynayacak.

Ayrıca, U16 Milli Takımı oyuncularından Ahmet Çobanoğlu ve malzeme sorumlusu Hasan Odabaş'ın doğum günleri TFF Riva Tesisleri'nde kutlandı. Kutlamanın ardından oyuncular, teknik heyet ve görevliler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç milli takımların kamp dönemlerinde antrenman ve futbol eğitimi dışında kalan zamanların daha iyi değerlendirilmesi adına İngilizce ve Tarih dersleri devam ediyor.

U16 Milli Takım, İsviçre’yi 4-3 mağlup etti